Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ευρωπαϊκό βραβείο στον Όμιλο Grimaldi

Grimaldi Lloyds List Europe Awards 2019

Ο Όμιλος Grimaldi κέρδισε to “Excellence in Decarbonisation towards 2050” των Lloyd’s List Europe Awards σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton, Park Lane, στο Λονδίνο.

Μεταξύ των 400 προσκεκλημένων που παρακολούθησαν την τελετή συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των κυριότερων διεθνών οργανισμών της ναυτιλίας, όπως ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), Kitack Lim και ο Γενικός Γραμματέας της ICS (Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο) , Guy Platten.
Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική αναγνώριση, σε μια ιστορική στιγμή όπου η περιβαλλοντική βιωσιμότητα δεν είναι πλέον επιλογή αλλά καθήκον, δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Grimaldi Group.
Επισημαίνεται ότι ο Ναπολιτάνικος Όμιλος έχει εφαρμόσει εδώ και χρόνια ένα επενδυτικό σχέδιο με στόχο την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση των εκπομπών από τα πλοία. Τέτοιες επενδύσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας με τη χρήση μπαταριών, ηλιακών συλλεκτών και ανεμογεννητριών, καθώς και μια νέα κατηγορία υπερσύγχρονων υβριδικών οχημάτων ro / ro που θα παραδοθούν σταδιακά από τα ναυπηγεία με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 που επιτεύχθηκαν ποτέ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter