Δευ05202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έντονο γυναικείο άρωμα σε διευθυντικές θέσεις του American Club στον Πειραιά

American Club 100 Year Logo

Η Shipowners Claims Bureau Inc. (SCB), managers του American Club ανακοίνωσε τις τοποθετήσεις νέων στελεχών με στόχο την ενίσχυση των εργασιών του Οργανισμού.


Ειδικότερα στην έδρα του American Club η Margaret Lee τοποθετήθηκε ως Lead Counsel. H Margaret Lee έχει είκοσι χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία, είναι δικηγόρος στην Νέα Υόρκη και εργάστηκε και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα διεκδικήσεων επαγγελματικών ασθενειών ενώ είναι μέλος και της International Group’s Occupational Disease Sub-Committee
Στον Πειραιά η Ιωάννα Κουκούλη τοποθετήθηκε ως Deputy Global Claims Director, αναφερόμενη στον Global Claims Director Don Moore στη Νέα Υόρκη. Η Ιωάννα δικηγόρος με 20 χρόνια εμπειρίας, διορίσθηκε επίσης Joint Managing Director στα γραφεία του Πειραιά και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την Δωροθέα Ιωάννου Chief Commercial Officer του οργανισμού.
Επίσης η Μάριβι Μπάνου τοποθετήθηκε ως P&I Claims Manager, στο πλευρό της Ιωάννας Κουκούλη. Η Μαριβι έχει πτυχίο στο shipping και τις μεταφορές από το Metropolitan University, London με πολυετή εμπειρία στις ασφαλίσεις.
Τέλος η Ελίνα Σουλή δικηγόρος, ανέλαβε FD&D Manager and Regional Business Development Director.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter