Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αμερικανικά Λιμάνια: Από την 22α Σεπτεμβρίου “on” το Jones Act

0 δεξαμενόπλοι

Από την 22α Σεπτεμβρίου επανέρχεται σε ισχύ το Jones Act για τα Αμερικανικά λιμάνια στα οποία έχει δοθεί παράταση εφαρμογής λόγω των γεγονότων που μεσολάβησαν από την επέλαση των τυφώνων.

Τα λιμάνια που έχουν εξαιρεθεί από τον Jones Act μετά την τελευταία ανακοίνωση του US Department of Homeland Security (DHS) είναι τα λιμάνια: New York, New Jersey, Delaware, Maryland, Pennsylvania, New Mexico, Texas, Louisiana, Mississippi, Alabama, Arkansas , Florida, Georgia, South Carolina, North Carolina, Virginia, West Virginia, και Puerto Rico.

Να σημειωθεί ότι με την εξαίρεση της εφαρμογής που αφορά στο εσωτερικό εμπόριο και διακίνηση πετρελαιοειδών με πλοία υπό αμερικανική σημαία, διακίνηση πετρελαιοειδών μπορούν να κάνουν και άλλα υπό ξένη σημαία δεξαμενόπλοια με στόχο την διευκόλυνση μεταφοράς καυσίμων σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους τυφώνες.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter