Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη σπουδαστριών και σπουδαστών της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων στο Ίδρυμα Ευγενίδου

IMG 8091

Το Ίδρυμα Ευγενίδου επισκέφθηκαν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, 65 σπουδαστές/στριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Σπουδών της Ακαδημίας κ. Διονύση Ρασσιά. Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων, η οποία εδρεύει στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και παρακολούθησαν προβολή στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη και τον Σύμβουλο Εκδόσεων, Δωρεών και Υποτροφιών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Ευγενίδου καθηγητή Κωνσταντίνο Μανάφη.

Οι σπουδαστές/στριες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος Ευγενίδου αναφορικά με το αντικείμενο των σπουδών τους. Ως γνωστόν στην ΑΕΝ Κεφαλλονιάς φοιτούν μόνο σπουδαστές/στριες της κατεύθυνσης Πλοιάρχων Ε.Ν.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδας Δημητριάδης - Ευγενίδης, και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Μανάφης, ευχήθηκαν στις σπουδάστριες και στους σπουδαστές της να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους και να έχουν καλή σταδιοδρομία στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κτιριακές υποδομές της ΑΕΝ Κεφαλλονιάς κατά την διάρκεια των καταστροφικών σεισμών του 2014 είχαν υποστεί εκτεταμένες ζημιές που την καθιστούσαν επικίνδυνη για την ασφάλεια των σπουδαστών.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου με δωρεά που υπερέβη τις 700.000 ευρώ απεκατέστησε πλήρως τις ζημιές με αποτέλεσμα την πλήρη ανακαίνιση της σχολής και την λειτουργική αποκατάσταση της.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου εξάλλου συνεχίζει σταθερά να υποστηρίζει την ΑΕΝ Κεφαλλονιάς βελτιώνοντας διαρκώς τις υποδομές της, ώστε δικαίως σήμερα να θεωρείται μία από τις πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter