Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Tototheo Maritime πιστοποιείται ως Great Place To Work® σε Κύπρο και Ελλάδα

0TOTOTHEO

Με την πιστοποίηση Great Place to Work® - Certified™ αξιολογήθηκε η Tototheo Maritime τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, για την περίοδο Οκτωβρίου 2023 - Οκτωβρίου 2024. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση που προσδίδει στην εταιρεία το πλεονέκτημα του εργοδότη επιλογής σε δύο ανταγωνιστικές αγορές, καθώς πρόκειται για μια αξιολόγηση που προέρχεται απευθείας από το ανθρώπινο δυναμικό της.

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Great Place to Work® αναφέρεται ότι η Tototheo Maritime έχει καταφέρει να κτίσει μια κουλτούρα καινοτομίας και ομαδικότητας. Σημειώνει χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με την έρευνα προσωπικού Trust Index™ που διενεργήθηκε, καταδεικνύεται πως η κουλτούρα αυτή έχει καθιερώσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, γεγονός που τεκμηριώνει την αποτελεσματική εφαρμογή μιας συγκροτημένης ανθρωποκεντρικής στρατηγικής από τη Διοίκηση της εταιρείας.

Η co-CEO της Tototheo Maritime, Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου δήλωσε: «Η πιστοποίησή μας ως 'Great Place to Work®' τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία μας, και αναγνώριση του ήθους που μας χαρακτηρίζει ως Οργανισμό, όπου οι άνθρωποί μας αποτελούν προτεραιότητα. Η πιστοποίηση αναδεικνύει το πνεύμα συνεργασίας, τον σεβασμό και την καινοτομία που διακρίνει τις ομάδες μας. Η έκφραση απόψεων και ιδεών ενθαρρύνεται καθημερινά, επιτρέποντας στους ανθρώπους μας να εξελίσσονται. Η πιστοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αφού ως ένας δυναμικός και προοδευτικός οργανισμός οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για αξιολόγηση, βελτίωση και ενίσχυση των υψηλών προτύπων και της διαφάνειας που μας διακρίνει».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter