Δευ05062024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η MOL αξιοποιεί την υβριδική συνδεσιμότητα Marlink-Starlink

0ΜΟΛ

Η Marlink θα αναπτύξει τις υβριδικές λύσεις συνδεσιμότητας σε επιλεγμένα πλοία που διαχειρίζεται η MOL, ενσωματώνοντας το Starlink LEO με την εξαιρετικά αξιόπιστη υπηρεσία Sealink GEO VSAT και την ψηφιακή πλατφόρμα της.


Σχεδιασμένη για να παρέχει ένα αξιόπιστο Committed Information Rate (CIR) σε συνδυασμό με την απόδοση του Μέγιστου Ρυθμού Πληροφοριών (MIR), η συνδεσιμότητα της Starlink θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος αυτής της υβριδικής λύσης.
Συμπληρωμένο με μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας L-band, το δίκτυο Marlink θα συνδεθεί με την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου της Marlink, το XChange και την προηγμένη ανίχνευση απειλών στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Λειτουργίας Ασφάλειας ως υπηρεσία.
Το XChange θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία που καθορίζεται από λογισμικό (SD-WAN) για τη βελτιστοποίηση της δρομολόγησης των εφαρμογών της MOL.
Ο συνδυασμός της Marlink με το Starlink ως υβριδικό δίκτυο που παρέχεται στη MOL αναμένεται να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη, την απόδοση των εφαρμογών και την ασφάλεια.
Η MOL θα επωφεληθεί από πρόσθετες διαχειριζόμενες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα διασφαλίζοντας την ομαλή ενσωμάτωση της συνδεσιμότητας στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter