Τρι05142024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μέλος της HELMEPA η Neptune Maritime Leasing Ltd.

0neptune

Η Neptune Maritime Leasing Ltd., Jersey («Neptune Leasing»), ανακοίνωσε σήμερα, ότι έγινε δεκτό ως Συνεργαζόμενο Μέλος της HELMEPA.
Ο Χάρης Αντωνίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Leasing, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μέλος της HELMEPA το 2022, μια χρονιά ορόσημο για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που γιορτάζει την 40η επέτειό της. Ήταν το 1982 που Έλληνες εφοπλιστές και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοφανή κίνηση, καθώς οι περιβαλλοντικές προκλήσεις δεν ήταν τόσο επιτακτικές όσο σήμερα, σε μια συλλογική επιθυμία και εθελοντική δέσμευση να παραδώσουν στις επόμενες γενιές ένα καθαρό και υγιές θαλάσσιο περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτών των 40 χρόνων ενεργητικής δράσης και θετικού αντίκτυπου στον τομέα, η HELMEPA έχει εξελιχθεί σε μια πολυμερή πλατφόρμα βιωσιμότητας με μέλη που αποτελούνται από 2.000 εμπορικά πλοία, 14.000+ ναυτικούς και 240 ναυτιλιακές εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη Neptune Leasing είμαστε πολύ πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουμε μια ποικιλία μετασχηματιστικών έργων που θα έχουν θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να επιτύχουν τα σχέδια ανάπτυξής τους σε αυτή τη συναρπαστική αγορά».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter