Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αύξησε την εκτίμηση κερδών η MOL

0mol ecv

Η MITSUI OSK Lines αναθεώρησε προς τα πάνω την ετήσια εκτίμηση κερδών της λόγω της μεγαλύτερης συνεισφοράς της μονάδας αποστολής κουτιών και της ισχυρότερης απόδοσης που σημειώθηκε στους άλλους επιχειρηματικούς τομείς της.
Ο ιαπωνικός ναυτιλιακός κολοσσός αύξησε την εκτίμηση καθαρών κερδών του για το σύνολο του έτους που έληξε στις 31 Μαρτίου σε 630 δισεκατομμύρια γιεν (5,46 δισεκατομμύρια δολάρια), αύξηση 31,3% από την εκτίμηση του περασμένου Οκτωβρίου για 480 δισεκατομμύρια γιεν. Αναθεώρησε επίσης προς τα πάνω την πρόβλεψη εσόδων για το έτος σε ¥1.26trn από την εκτίμηση ¥1.22trn τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.
Για τους πρώτους εννέα μήνες από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο, ανέφερε καθαρά κέρδη ύψους 487,1 δισεκατομμυρίων γιεν, ξεπερνώντας την προηγούμενη εκτίμησή της για 480 δισ.
Τα κέρδη του ναυτιλιακού ομίλου κατά τη διάρκεια του εννεάμηνου σημείωσαν απότομη αύξηση σε σύγκριση με το επίπεδο των 64,4 δισεκατομμυρίων γιεν κατά την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα. Τα έσοδα κατά την περίοδο αυξήθηκαν στα 928,5 δισ.
Η MOL απέδωσε τις θετικές επιδόσεις κατά την περίοδο Απριλίου-Δεκεμβρίου στη Ocean Network Express, η οποία ανήκει κατά 31% στην MOL, συνεισέφερε κέρδη 415,3 δισ. καθώς και σε πιο μεγάλες συνεισφορές από τους τομείς μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου και μεταφοράς προϊόντων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter