Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μέχρι το «τελευταίο μίλι» η «τελευταία» επένδυση της CMA CGM στα logistics

CMA CGM BENJAMIN FRANKLIN Copyright Port of LA 2 light

Μέχρι την πόρτα του καταναλωτή θα φέρνει προσεχώς προϊόντα που έχουν παραγγελθεί η CMA CGM η οποία επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον χώρο των logistics με την απόκτηση μεριδίου 51% στη γαλλική εταιρεία παράδοσης Colis Privé που ειδικεύεται στις παραδόσεις του «τελευταίου μιλίου»
Οι όροι της αγοράς από τον όμιλο Hopps δεν έχουν γνωστοποιηθεί και η ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαρτάται από την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών, αλλά η συμφωνία δίνει στην CMA CGM τη δυνατότητα να αυξήσει το μερίδιό της στην Colis Privé σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
"Η απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου στην Colis Privé αποτελεί σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή στρατηγική των δραστηριοτήτων μας στον τομέα της εφοδιαστικής", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Rodolphe Saadé. "Αυτή η λειτουργία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε διακριτές λύσεις logistics στους πελάτες μας ηλεκτρονικού εμπορίου για τους οποίους το τελευταίο μίλι είναι ένα κρίσιμο στάδιο".
Ανέφερε ότι αξιοποιώντας την παγκόσμια παρουσία της θυγατρικής logistics ceva Logistics της CMA CGM, στόχος ήταν η ανάπτυξη της Colis Privé διεθνώς, ξεκινώντας από την Ευρώπη όπου έχει ήδη ιδρυθεί η εταιρεία.
Η Colis Privé, η οποία ειδικεύεται στις παραδόσεις στο σπίτι στους καταναλωτές, ιδρύθηκε το 2012 και έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο παίκτη logistics τελευταίας στιγμής στη Γαλλία.
Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο περισσότερων από 100 περιφερειακών υποκαταστημάτων στη Γαλλία, παρουσία στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και το Μαρόκο, και έχει ανακοινώσει την έναρξη δραστηριοτήτων στις Κάτω Χώρες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter