Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμφωνία συνεργασίας διανομής μεταξύ Tototheo Maritime και η CAIM

0tototeo

Η Tototheo Maritime και η CAIM έχουν καταλήξει σε συμφωνία συνεργασίας, σύμφωνα με την οποία η Tototheo Maritime θα αναλάβει την προώθηση και διανομή των προϊόντων και υπηρεσιών της CAIM.

Η Tototheo Maritime είναι γνωστή ως ένα από τους σημαντικότερους πάροχους τεχνολογικών και ψηφιακών λύσεων για τη ναυτιλία, και στοχεύει στο να εντάξει τις εφαρμογές της CAIM στο υπάρχων πορτοφόλιό της, προσφέροντας έτσι ακόμα πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.
«Έχουμε επιλέξει τη CAIM καθώς πιστεύουμε ότι έχουμε παρόμοια προσέγγιση προς την αγορά, και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα εξελιχθεί πολύ θετικά», είπε ο Chief Commercial Officer της Tototheo Maritime, Κωνσταντίνος Σπύρου. «Απώτερος σκοπός μας είναι πάντα η βέλτιστη διαχείρηση των λειτουργικών και επιχειρησιακών αναγκών. Με τις επιπρόσθετες εφαρμογές που θα εντάξουμε στις υπάρχουσες λύσεις μας, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης απόδοσης των πλοίων και στόλων των πελατών μας», συνέχισε.
Η CAIM, είναι ένας σημαντικός πάροχος χαρτών και ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων, που έχει εισάξει στην αγορά το NaviGate, μια πλατφόρμα διαχείρισης και προβολής ναυσιποϊκών πληροφοριών. “Η συνεργασία μας με την Tototheo Maritime είναι ένας σημαντικός σταθμός στον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην αγορά», εξήγησαν ο Philippe Kah και η Simona Risso από την CAIM. Ο κ. Kah επεσήμανε ότι οι λειτουργίες της πλατφόρμας NaviGate θα εμπλουτιστούν περαιτέρω με την εφαρμογή PortToPort (δημιουργεία ταξιδιών πολλαπλών σταθμών και διαχείρηση εγκυκλίων από τις σημαίες) τον Απρίλιο του 2020, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter