Παρ05172024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με «το κινητό στο χέρι» οι οδηγοί φορτηγών στο Αμβούργο

0Hamburg Rail Terminal

Το τρόπο να γίνει ταχύτερη η ενημέρωση των οδηγών φορτηγών που διακινούν καθημερινά στο λιμάνι του Αμβούργου εμπορευματοκιβώτια βρήκε η Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA).

Η εφαρμογή passify αναμένεται να αντικαταστήσει τις συμβατικές πλαστικές κάρτες φορτηγών στο εργοστάσιο της HHLA στο Αμβούργο φέτος. Οι δοκιμές της εφαρμογής smartphone θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο και θα επεκταθούν σταδιακά για να συμπεριλάβουν όλες τις εγκαταστάσεις της HHLA στο Αμβούργο. Το προϊόν αναπτύχθηκε από την HHLA Next, τη μονάδα καινοτομίας της HHLA. Η εφαρμογή passify στοχεύει να φέρει επανάσταση στον χειρισμό φορτηγών αυξάνοντας την ασφάλεια πρόσβασης των φορτηγών και απλοποιώντας τη διαδικασία χειρισμού για τους οδηγούς φορτηγών.
Ο τελικός στόχος είναι ότι περισσότεροι από 6000 οδηγοί φορτηγών που μεταφέρουν εμπορευματοκιβώτια από και προς τους τερματικούς σταθμούς της HHLA στο Αμβούργο καθημερινά θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες απευθείας στα smartphones τους μέσω του passify.
Η εφαρμογή για smartphone είναι πλήρως ενσωματωμένη στις τερματικές διαδικασίες και ψηφιοποιεί τις διαδικασίες στις πύλες. Το σύστημα συνοδεύει τους οδηγούς φορτηγών σε όλη τη διαδικασία χειρισμού και έτσι την απλοποιεί. Επιπλέον, το passify προσφέρει επίσης στους οδηγούς ένα κινητό τερματικό αυτοεξυπηρέτησης σε μία εφαρμογή. Μάλσιτα το passify τηρεί τα πρότυπα ασφάλειας και προστασίας δεδομένων και πληροί όλες τις απαιτήσεις του Κώδικα ISPS, ο οποίος ισχύει σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter