Τετ05152024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων εισέρχεται η DP World

0DPWorld11

Η DP World Financial Services, θυγατρική της DP World, έχει αρχίσει να διευκολύνει την πρόσβαση σε εμπορική χρηματοδότηση για μικρότερες εταιρείες στο πλαίσιο της στρατηγικής της να καταστεί παγκόσμιος εμπορικός καταλύτης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η εταιρεία έχει λάβει άδεια από το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Κέντρο του Ντουμπάι (DIFC) και τώρα θα επιδιώξει να συνδέσει εταιρείες που χρειάζονται λύσεις εμπορικής χρηματοδότησης με ιδρύματα μέσω της πλατφόρμας CARGOES Finance.
Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των οικονομιών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, αλλά συχνά αγωνίζονται να αποκτήσουν τα απαραίτητα κεφάλαια επειδή υπάρχουν περιορισμένα στοιχεία για το εμπορικό τους ιστορικό.
Η πλατφόρμα χρηματοδότησης CARGOES της DP World σκοπεύει να φέρει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το εμπόριο που διέρχεται από το ψηφιοποιημένο παγκόσμιο δίκτυο λιμένων και εφοδιαστικής για να παρέχει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τις πληροφορίες που χρειάζονται για την ακριβή αξιολόγηση των πιστωτικών κινδύνων και των κινδύνων συμμόρφωσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter