Τρι05142024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σιδηροδρομικώς από την Κίνα στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ

0OOCL

Η OOCL Logistics και η OOCL ανακοίνωσαν την έναρξη μιας ολοκαίνουργιας πολυτροπικής υπηρεσίας εμπορευματοκιβωτίων από την Κίνα στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, για να βοηθήσουν στην κάλυψη της ζήτησης των πελατών προσφέροντας μια νέα δρομολόγηση ως αξιόπιστη και σταθερή εναλλακτική λύση αποστολής κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.
Αυτό το καινοτόμο προϊόν είναι ένας συνδυασμός της υπηρεσίας τρένου "Chang An" Κίνας-Ευρώπης από το Xian στο Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, με τον τροφοδότη προς bremerhaven και στη συνέχεια με τις υπηρεσίες ωκεανών OOCL από το Bremerhaven σε διάφορα λιμάνια της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ. Είναι το πρώτο του είδους του που λειτουργεί από έναν θαλάσσιο μεταφορέα, που συνδέει την Κίνα με τη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιώντας τη χερσαία γέφυρα Ασίας-Ευρώπης και τον Ατλαντικό Ωκεανό Η πρόθεση είναι να παρασχεθεί αξιόπιστη και έγκαιρη αποστολή αξιοποιώντας την ευκαιρία για να αποφύγει τα σημερινά υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας που παρατηρούνται στις διαδρομές προς τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και μέσω της διώρυγας του Παναμά.
Η πρώτη πολυτροπική υπηρεσία εμπορευματοκιβωτίων που διευθύνεται από την OOCL Logistics και την OOCL αναχώρησε από το Xian στις 4 Αυγούστου 2021.
Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της OOCL για τον δικό της στόλο εξοπλισμού και την ανταγωνιστικότητά της στο διατλαντικό εμπόριο με τις διατερματικές δυνατότητες της OOCL Logistics, αυτή η καινοτομία προϊόντων είναι μια φανταστική απόδειξη της συνέργειας μεταξύ της OOCL και της OOCL Logistics. Αυτό το νέο προϊόν block train αποτελεί επίσης ένα σαφές σημάδι της δέσμευσης του Ομίλου OOCL προς τους πελάτες του, δείχνοντας την αφοσίωσή του στην κάλυψη των αναγκών των πελατών, καθώς και την ικανότητα ταχείας προσαρμογής σε αυτό το πρωτοφανές και ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter