Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Ρότερνταμ, οι Κινέζοι και η τεχνητή νοημοσύνη

01Ροτερνταμ

«Βαλίτσες» για το Ρότερνταμ ετοιμάζουν από όλο τον κόσμο «κορυφαία μυαλά» στις ψηφιακές τεχνολογίες και ιδιαίτερα της τεχνητής νοημοσύνης. Αιτία η διάσκεψη που θα γίνει στο «θρυλικό» πλέον για την υποστήριξη του στις νέες τεχνολογίες και αναδυόμενες επιχειρήσεις, λιμάνι όπου και θα λάβουν χώρα οι εργασίες της διάσκεψης με θέμα το μέλλον των «έξυπνων λιμένων» στις 4-6 Νοεμβρίου. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια των εργασιών θα γίνουν παρουσιάσεις που υπόσχονται να αφήσουν «άφωνα» πολλά υψηλόβαθμα στελέχη λιμένων τα οποία ετοιμάζονται να περάσουν σε ψηφιακές εφαρμογές. Ωστόσο η έκπληξη εδώ θα έρθει από τους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και με ότι αυτό συνεπάγεται για την μελλοντική εικόνα των εμπορικών λιμένων και την ταχύτητα ανταπόκρισης τους. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι αντικείμενο συζήτησης είναι ήδη η διαπίστωση ότι ψηφιακές πλατφόρμες μέσω των οποίων οι πελάτες διακινούν τα εμπορευματοκιβώτια τους έχουν «πιάσει ταβάνι» στο δυναμικό τους γεγονός που καθιστά ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις που θα γίνουν.

Τρέχουν οι Κινέζοι

Στο μεταξύ η Κίνα, σύμφωνα με πληροφορίες ολοκλήρωσε επιτυχώς τα στάδια των μελετών σε ψηφιακές τεχνολογίες και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που αφορούν στα πλοία του μέλλοντος και ετοιμάζεται να προχωρήσεις στην ανάπτυξη ενός γιγάντιου κέντρου στην επαρχία Guangdong. Στόχος θα είναι το γρήγορο πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη για την παραγωγή έξυπνων εξοπλισμών για πλοία.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter