Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εμπορευματοκιβώτια: «Τρέχουν» οι εταιρίες εξοπλισμών terminals

Guangzhou port

Ουδεμία έκπληξη. «Τρέχουν» και μάλιστα «κατοστάρια...» οι εταιρίες που ειδικεύονται στους εξοπλισμούς για τα container ports, η πλειοψηφία των οποίων έχει παραγγείλει υλικά ικανά να αυξήσουν την παραγωγικότητα αλλά και την ικανότητα εξυπηρέτησης πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε εσχάτως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες τέτοιων υλικών (Bromma) ήρθε απλά να επιβεβαιώσει τα στοιχεία που έχουν κάνει την εμφάνισή τους από το «μπαμ» των ναυπηγήσεων όλο και μεγαλύτερων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Η «διαφορά θα κριθεί στο νήμα» σημειώνουν με νόημα αναλυτές του τομέα που αρέσκονται σε προβλέψεις για το κατά πόσο οι εξοπλισμοί και η στην ώρα τους παράδοση και εν συνεχεία εγκατάσταση, θα αλλάξουν παραμέτρους του διαρκώς εντεινόμενου ανταγωνισμού που καταγράφεται κυρίως μεταξύ των μεγαλύτερων λιμανιών της Ευρώπης.

Αντίστοιχα «τρέχουν» όμως και οι εταιρίες που ειδικεύονται στο «λογισμικό» που απαιτείται για τις λειτουργίες των terminals καθώς με τα νέα δεδομένα μεγάλοι όγκοι εμπορευματοκιβωτίων, μεγαλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα δεδομένα, θα πρέπει να διακινηθούν στη μονάδα του χρόνου η οποία πλέον έχει να κάνει με αναλογίες περίπου της τάξης τριών πλοίων σε ένα.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter