Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η κρουαζιέρα «φτιάχνει βαλίτσες για Κίνα

0CN Yidun

Η Κινεζική «αγορά» στην κρουαζιέρα «άνοιξε» στην μετά COVID εποχή και ο τομέας της κρουαζιέρας ετοιμάζεται να παρακολουθήσει όλα όσα θα διαδραματιστούν στο 6ο Συνέδριο Ναυτιλίας Κρουαζιέρας της Κίνας (CCS16), που συγχρηματοδοτείται από την Ένωση Επικοινωνιών και Μεταφορών της Κίνας και τη Δημοτική Λαϊκή Κυβέρνηση του Σενζέν.

Η κινεζική αγορά προ της πανδημίας είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιριών του τομέα της κρουαζιέρας οι οποίες είχαν σπεύσει να αναγγείλουν προγράμματα αλλά και να «μετασκευάσουν» πλοία τους για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των επιβατών της συγκεκριμένης αγοράς. Ωστόσο η κρουαζιέρα «πάγωσε» μέχρι τα μέσα του τρέχοντος έτους όπου η Κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να «ανοίξει» τον τομέα και να επιτρέψει προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων σε προορισμούς της.
Το συνέδριο θα προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρουαζιέρας της Κίνας, η οποία εισέρχεται σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης, σύμφωνα με την China Cruise and Yacht Industry Association (CCYIA), η οποία βρίσκεται πίσω από την εκδήλωση.
Στις 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης και πολιτικό και οικονομικό φόρουμ στο Zhao Shang Yi Dun, το οποίο είναι η πρώην Viking Sun και μέρος της κοινοπραξίας κρουαζιερόπλοιων της Viking με την China Merchants.
Οι δραστηριότητες του συνεδρίου θα μεταφερθούν στο Hilton Shenzhen Shekou Nanhai Hotel στις 26 και 27 Νοεμβρίου και περιλαμβάνουν, ως Industry Leader Forum, Cruise Port Forum, Cruise Tourism Forum, Cruise Manufacturing, Maintenance and Supporting Industries Forum, China Cruise Talent Education and Development Summit, China River Cruise Development Forum και Shenzhen-Hong Kong Cruise Roundtable Talk.
Επιπλέον, θα υπάρξει ένα συμπόσιο πολιτικής κεκλεισμένων των θυρών, με επίκεντρο τις πολιτικές εισόδου χωρίς θεώρηση.

*φωτό αρχείου

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter