Τρι04302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην Αδριατική το παρθενικό ταξίδι του Silver Nova

0Silver Nova

Το πρώτο πλοίο κλάσης Nova για τη Silversea, το Silver Nova, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι στις 14 Αυγούστου, αναχωρώντας από τη Βενετία της Ιταλίας.

Πλέοντας σε ένα επταήμερο ταξίδι μετ 'επιστροφής μέσω της Αδριατικής, η Silver Nova θα προσεγγίσει το Piran της Σλοβενίας. Ζαντάρ, Ντουμπρόβνικ, Σπλιτ και Ρόβινι στην Κροατία. και Kotor, Μαυροβούνιο. Ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια που κατασκευάστηκαν ποτέ, το Silver Nova είναι το 12ο πλοίο της Silversea και το πρώτο που ξεκίνησε φέτος για την Royal Caribbean Group® (NYSE: RCL), καθιστώντας το 64ο πλοίο στον παγκόσμιο στόλο της. Πριν από την αναχώρησή της, στελέχη της Royal Caribbean Group και της Silversea φιλοξένησαν μια τριήμερη αρχιτεκτονική προεπισκόπηση για επιλεγμένους ταξιδιωτικούς συνεργάτες και μέλη του Τύπου. ιστιοπλοΐα μετ' επιστροφής από τη Βενετία.
"Η Silver Nova φέρνει επανάσταση στην υπερπολυτελή κρουαζιέρα και θέτει τα νέα πρότυπα κατηγορίας", δήλωσε ο Jason Liberty, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal CaribbeanGroup. "Από Ο καινοτόμος οριζόντιος σχεδιασμός της με έμφαση στις βιώσιμες λειτουργίες, η Silver Nova μιλά για τη δέσμευση του Royal Caribbean Group να προσφέρει τις καλύτερες διακοπές στον κόσμο, υπεύθυνα».
"Ήταν απίστευτα συναισθηματικό να καλωσορίζω τους επισκέπτες στο Silver Nova πριν από το παρθενικό του ταξίδι», δήλωσε η Barbara Muckermann, πρόεδρος της Silversea Cruises. «Επωφελούμενη από έναν καινοτόμο ασύμμετρο σχεδιασμό, βυθίζει τους επισκέπτες στον προορισμό σε κάθε στροφή – μια ισχυρή έκφραση της αποστολής της μάρκας μας. Όπως ένα από τα πιο ευρύχωρα πλοία στη θάλασσα και με την ευρύτερη ποικιλία μπαρ, σαλονιών και εστιατορίων σε υπερπολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας, το Silver Nova αναβαθμίζει την εμπειρία για τους επισκέπτες μας όπως ποτέ άλλοτε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Jason Liberty και όλους τους εμπλεκόμενους στο Silversea, το Royal Caribbean Group και το Meyer Werft. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα Royal Caribbean Group Newbuild, χωρίς τους οποίους αυτό δεν θα ήταν δυνατό, και στο εκπληκτικό πλήρωμα της Silver Nova, με επικεφαλής τον καπετάνιο Mino Pontillo, για την πολύτιμη υποστήριξή τους στην καθέλκυση αυτού του πλοίου που αλλάζει το παιχνίδι».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter