Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Celebrity Cruises: Διαφημιστική καμπάνια για την… μετά COVID εποχή

0apex edge

Η Celebrity Cruises ξεκίνησε μια παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με στόχο την προώθηση της κρουαζιέρας σε κάθε άτομο σε όλο τον κόσμο.
Με το σλόγκαν ,"Journey Safe, Journey Wonderfull",η καμπάνια ξεκινά θέτοντας το ερώτημα, "Πόσες πολύτιμες στιγμές έχουμε χάσει;", πριν πάρει τον θεατή σε ένα ταξίδι εμπειριών που μπορεί να μην συσχετίσει άμεσα με μια κρουαζιέρα. Η διαφήμιση έχει οριστεί σε ένα remix της μπαλάντας του Louis Armstrong, "Τι υπέροχος κόσμος".
Το διαφημιστικό βίντεο υπενθυμίζει επίσης στους θεατές ότι υπάρχουν νέα ζητήματα ασφάλειας στο σημερινό ταξιδιωτικό περιβάλλον που η Celebrity Cruises παίρνει στα σοβαρά.
Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Celebrity Cruises, Lisa Lutoff-Perlo, δήλωσε: «Χρειάστηκε μια διαρκής πανδημία, όπου ήμασταν κυριολεκτικά αποκομμένοι ο ένας από τον άλλο και τον κόσμο, για να αναγνωρίσουμε πόσο ισχυρά και σημαντικά είναι τα ταξίδια στη ζωή μας. Δεν είναι απλά διακοπές. Τα ταξίδια είναι ένα ταξίδι – όπου οι καρδιές και το μυαλό μας είναι γεμάτα με νέους ανθρώπους, νέες εμπειρίες, νέες συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Και, ως η πρώτη γραμμή κρουαζιέρας που επέστρεψε στην υπηρεσία της στη Βόρεια Αμερική, είδαμε μια ευκαιρία όχι μόνο να επανεμφανιζόμαστε, αλλά να επανασχεδιάσουμε την εμπειρία της Celebrity Cruises μέσα από αυτόν τον φακό."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter