Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

US CDC: «Όχι» στις κρουαζιέρες για άτομα υψηλού κινδύνου

0CDC

Τo Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ εξέδωσε επικαιροποιημένες οδηγίες την Παρασκευή, οι οποίες ανέφεραν ότι τα άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών από τον COVID-19 θα πρέπει να αποφεύγουν τα κρουαζιερόπλοια.
Τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν τα ταξίδια σε κρουαζιερόπλοια, συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιέρων σε ποτάμια, ανεξάρτητα από το καθεστώς εμβολιασμού, ανέφερε η υπηρεσία στην ανάρτησή της, στην ιστοσελίδα της. Το CDC σημείωσε επίσης ότι τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως θα πρέπει να αποφεύγουν τις κρουαζιέρες.
Επιπλέον, το CDC δήλωσε ότι οι άνθρωποι στα κρουαζιερόπλοια πρέπει να φορούν μάσκα για να κρατούν τη μύτη και το στόμα τους καλυμμένο όταν βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.
Αν και η εντολή μάσκας του CDC δεν εφαρμόζεται σε κρουαζιερόπλοια, μεμονωμένες εταιρείες κρουαζιέρας ενδέχεται να απαιτούν από τους ταξιδιώτες (επιβάτες και πλήρωμα) να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους του πλοίου, αναφέρει.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter