Κυρ05052024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Άνοιξε τα πλάνα για κρουαζιέρες το 2023-24 η Silversea Cruises

0silversea

Ανταποκρινόμενη στην έντονη ζήτηση για εκτεταμένα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα γενικές πωλήσεις σε πάνω από 280 νέα ταξίδια για το 2023/2024, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων μεγάλων ταξιδιών στην Αφρική και την Αραβική Χερσόνησο και τη Μεσόγειο.

Η Silversea θα επεκτείνει την παγκόσμια κάλυψή της αναπτύσσοντας τα 10 πλοία της σε πάνω από 690 προορισμούς σε 125 χώρες – ένα ρεκόρ για την κορυφαία υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, η οποία πλέει σε πάνω από 900 παγκόσμιους προορισμούς συνολικά.
Πάνω από 280 ταξίδια, 690 προορισμοί, 125 χώρες
Από τον Μάρτιο του 2023 έως τον Μάιο του 2024, η νέα συλλογή ταξιδιών της Silversea θα περιλαμβάνει πάνω από 60 παρθενικές κλήσεις, αυξημένες 197 ολονύκτιες κλήσεις και πάνω από 60 ταξίδια συνδυασμού για εκτεταμένη εξερεύνηση, καθώς και τις ακόλουθες καινοτομίες:
Ολοκαίνουργια δρομολόγια στην Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό, συμπεριλαμβανομένων των σε βάθος εξερευνήσεων στην Ερυθρά Θάλασσα. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τη φυσική και αρχαιολογική κληρονομιά της περιοχής κατά τη διάρκεια νέων δρομολογίων προς την Αραβική Χερσόνησο για παρατεταμένη διαμονή στον Περσικό Κόλπο. Σε ολοκαίνουρια ταξίδια στη Νότια Αφρική και τη Ναμίμπια, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Μεγάλους Πέντε της περιοχής – λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ρινόκερους, ελέφαντες και βουβάλια – σε επισκέψεις σε καταφύγια σαφάρι. Εκτός από την εμβληματική Ακτή σκελετού, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν τη μοναδική άγρια φύση και γεωλογία των Νήσων Βανίλιας.
Νέα δρομολόγια στη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ταξιδιών αποστολής της Silversea στη Βαλτική Θάλασσα, με βάση τη συνήθη προσφορά της κρουαζιερόπλοιου στα Νορβηγικά Φιόρδ, τη Βαλτική, την Ισλανδία, τα Βρετανικά Νησιά και την Ακτή του Ατλαντικού. Οι ταξιδιώτες θα ταξιδέψουν σε προορισμούς εκτός δρόμου κατά μήκος των φινλανδικών ακτών, ενώ οι νέες αναχωρήσεις νορβηγικού φιόρδ θα προσφέρουν την ευκαιρία να δείτε φθινοπωρινό φύλλωμα και το Βόρειο Σέλας. Οι αποστολές στα βρετανικά νησιά θα ξεκλειδώσουν νέους, απομακρυσμένους προορισμούς, όπως οι Νήσοι Φάρνε και το νησί Lindisfarne στα νησιά της Σκωτίας.
Μεγαλύτερη ποικιλία στην Αλάσκα, με ολοκαίνουργια συνδυαστικά δρομολόγια που θα προσφέρουν εκτεταμένη περιπέτεια – χτίζοντας πάνω στα επταήμερα δρομολόγια της κρουαζιέρας στο Silver Muse. Οι παρθενικά κλήσεις στο Icy Bay και το Valdez θα προσελκύσουν πολυταξιδεμένα επισκέπτες, προσφέροντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον υπέροχο παγετώνα Κολούμπια.
Περισσότερες αναχωρήσεις σε Καναδάς και Νέα Αγγλία, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών που πλέουν τους καλοκαιρινούς μήνες για πρώτη φορά στην ιστορία του Silversea, προσθέτοντας στα καθιερωμένα δρομολόγια της κρουαζιερόπλοιου, τα οποία θα περιλαμβάνουν τώρα μια ολονύκτια κλήση στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.
Σε ένα νέο βίντεο για τους επισκέπτες της κρουαζιέρας, ο Conrad Combrink –Ανώτερος Αντιπρόεδρος Αποστολών, Λειτουργιών Ανάκαμψης και Διαχείρισης Προορισμών της Silversea– μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τα σημαντικότερα σημεία της νέας συλλογής δρομολογίων 2023/2024:
"Είτε εντοπίζουμε τα βήματά μας κατά μήκος γνωστών μονοπατιών είτε ξεκινάμε σε αχαρτογράφητες περιοχές, υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψουμε. [...] Η Silversea είναι υπερήφανη που προσφέρει για πρώτη φορά δρομολόγια αποστολής στην Αραβική Χερσόνησο, δίνοντας στους επισκέπτες μας την ευκαιρία να επισκεφθούν μέρη εκτός μονοπατιού, όπως η χερσόνησος Khasab στο Ομάν, το Τζιμπουτί στο Κέρας της Αφρικής ή συναρπαστικούς προορισμούς όπως η Al Ula και τα νησιά Farasan στη Σαουδική Αραβία. Η νέα μας κρουαζιέρα αποστολής στα νησιά της Ανατολικής Αφρικής θα μας φέρει στην πλούσια σε άγρια φύση Ατόλλη Aldabra στις Σεϋχέλλες και τις Νήσους Κομόρο – ένα παρθενικό κάλεσμα για εμάς. Θα σαλπάρουμε επίσης για το πρώτο μας μεγάλο ταξίδι στην Αφρική και την Αραβία το 2024, με συναρπαστικές στάσεις σε μέρη όπως η Ζανζιβάρη, το Μουσκάτ και το Richard's Bay. Στη Βόρεια Ευρώπη, θα προσφέρουμε για πρώτη φορά εις βάθος αποστολές στην περιοχή της Βαλτικής. [...] Για τη Βόρεια Αμερική, έχουμε σχεδιάσει ολοκαίνουριες διαδρομές της Αλάσκας σε προορισμούς όπως το Icy Bay και το Valdez, ακόμη και τον ταχέως κινούμενο (για παγετώνα) παγετώνα Columbia Glacier. [...] Και τέλος, επιστρέφουμε στις ρίζες μας με ένα μεγάλο ταξίδι στη Μεσόγειο που προσφέρει την πιο εκτεταμένη εξερεύνηση της περιοχής, σε ένα καθηλωτικό ταξίδι 65 ημερών.»
Δύο νέα μεγάλα ταξίδια
Οι επισκέπτες που αναζητούν εκτεταμένα, καθηλωτικά ταξίδια θα προσελκύσουν τα δύο νέα μεγάλα ταξίδια της Silversea, τα οποία θα αποπλεύσουν το 2023 και το 2024 αντίστοιχα, εμπλουτίζοντας την υπάρχουσα σειρά μεγάλων ταξιδιών της κρουαζιερόπλοιου
• Αφρική - Αραβία μεγάλο ταξίδι 2024
Το πρώτο μεγάλο ταξίδι της Silversea στην Αφρική και την Αραβία θα συνδυάσει τη νεωτερικότητα του νέου κόσμου με συναρπαστικές ματιές στο θρυλικό παρελθόν της περιοχής. Επιβιβαζόμενοι στο Silver Spirit στο Κέιπ Τάουν στις 27 Ιανουαρίου 2024, οι επισκέπτες του Silversea θα ταξιδέψουν βαθιά σε 28 προορισμούς σε διάστημα 62 ημερών, διασχίζοντας τη Ναμίμπια, τη Νότια Αφρική, τη Μαδαγασκάρη, τη Ρενιόν, τον Μαυρίκιο, τις Σεϋχέλλες, το Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, την Ιορδανία και την Αίγυπτο, πριν ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα στις 29 Μαρτίου. Οι κλήσεις σε ζωντανές, εμβληματικές πόλεις θα συμπληρώσουν τις παρθενικές κλήσεις σε απομακρυσμένους προορισμούς, όπως η Ντίμπα. Από τη Ντίμπα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την αρχαία περιοχή Al Ula, συμπεριλαμβανομένου του Mada'in Saleh—την πρώτη τοποθεσία στη Σαουδική Αραβία που κέρδισε την αναγνώρισητης UNESCO. Εδώ, οι ταξιδιώτες θα παρακολουθήσουν διατηρημένους τάφους, ιστορικές κατοικίες και μνημεία που κόβουν την ανάσα—τόσο φυσικά όσοκαι ανθρωπογενή—που κρατούν 200.000 χρόνια ανεξερεύνητης ανθρώπινης ιστορίας. Εκτός από μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν καθηλωτικές πολιτιστικές εμπειρίες, από τις σαμανιστικές τελετές των πνευματικών θεραπευτών Sangoma στο Durban έως τις μαγευτικές τελετουργίες χορού του Αγίου της ερήμου Καλαχάρι. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την απίστευτη ποικιλία άγριων ζώων στη Νότια Αφρική, τις Σεϋχέλλες και τη Μαδαγασκάρη, καθώς και τα τεράστια τοπία των ερήμων της Ναμίμπια και της Σαχάρας. Οι παρατεταμένες διαμονές στον κόλπο Walvis, το Durban, τον κόλπο Richards, την Ανδρομάνα, το Μουσκάτ, το Αμπού Ντάμπι, τη Ντίμπα και τη Σαχάγκα θα επιτρέψουν στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν βαθύτερα.
• Το μεσογειακό μεγάλο ταξίδι 2023
Το νέο πλοίο Silver Moon θα ξεκινήσει ένα μεγάλο ταξίδι στη Μεσόγειο, αναχωρώντας από τη Λισαβόνα στις 6 Οκτωβρίου 2023, και προσφέροντας στους ταξιδιώτες την πιο εκτεταμένη εξερεύνηση της περιοχής στην ιστορία της κρουαζιερόπλοιου. Οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε 52 προορισμούς σε διάστημα 65 ημερών, αντιμετωπίζοντας 16 χώρες, από την Πορτογαλία στην Ελλάδα, με εις βάθος εστίαση στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων των Αγίων Τόπων και της Αιγύπτου, με ολονύκτιες κλήσεις στην Αλεξάνδρεια, τη Ναζαρέτ και—για πρώτη φορά σε έναμεγάλο ταξίδι—Ιερουσαλήμ, μεταξύ άλλων. Οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν τους συναρπαστικούς πολιτισμούς και τις αρχαίες ιστορίες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, του Γιβραλτάρ, του Μαρόκου, της Γαλλίας, του Μονακό, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, του Μαυροβουνίου, της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου, του Ισραήλ και της Κύπρου. Χάρη στο νέο πρόγραμμα SALT της Silversea, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο στο Silver Moon,οι επισκέπτες θα κάνουν μια βαθιά βουτιά στις ξεχωριστές καλλιέργειες τροφίμων και ποτών της περιοχής, με διορατικές εμπειρίες στο πλοίο και στην ξηρά. Οι εξατομικευμένες εμπειρίες, προσαρμοσμένες από τους ειδικούς προορισμού της Silversea, θα ολοκληρώσουν μια ολιστική ανακάλυψη της Μεσογείου. Πολλές ειδικές εκδηλώσεις και εμπλουτισμούς επί του σκάφους θα ενισχύσουν περαιτέρω την προσφορά.
Με τις ιδιωτικές εκτελεστικές μεταφορές να περιλαμβάνονται ως στάνταρ σε όλα τα ταξίδια της συλλογής, η Silversea έχει ενισχύσει την all-inclusive προσφορά της, η οποία είναι ήδη από τις πιο ολοκληρωμένες στη θάλασσα. Τον Νοέμβριο του 2020, η κορυφαία υπερπολυτελής κρουαζιερόπλοια εισήγαγε δωρεάν εκδρομές στην ακτή, αεροπορικές μεταφορές μετ' επιστροφής και μεταφορές μεταξύ του αεροδρομίου και του πλοίου ως στάνταρ σε όλα τα ταξίδια. Τα πλοία της κρουαζιερόπλοιου είναι από τα πιο ευρύχωρα στη θάλασσα, με σουίτες με θέα στον ωκεανό, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μπάτλερ και πολυτελή κουζίνα που σερβίρεται σε πολλά εστιατόρια. Η ενίσχυση της εμπειρίας κρουαζιέρας είναι τόσο all-inclusive ανέσεις όπως η νύχτα/ες του ξενοδοχείου πριν και μετά την κρουαζιέρα, ανάλογα με το πρόγραμμα αεροπορικών προγραμμάτων της Silversea. χειρισμός αποσκευών· δωρεάν κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά υψηλής ποιότητας, καφέδες ειδικότητας, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς και αναψυκτικά που σερβίρονται σε όλα τα πλοία· μπαρ στη σουίτα, εφοδιασμένα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών. δωρεάν υπηρεσία φαγητού στη σουίτα, 24 ώρες το 24ωρο. φιλοδωρήματα επί του σκάφους. και απεριόριστο, δωρεάν Wi-Fi. Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις σουίτες τους σε ταξίδια στη νέα συλλογή δρομολογίων της Silversea για την περίοδο 2023/2024 με μειωμένη προκαταβολή μόλις 15%.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter