Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνάντηση Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Ε.ΣΥ.Μ & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

0ΕΕΣΥΜ5

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 η διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), υπό την Προεδρία του κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως ειδικοί προσκεκλημένοι, ο κ. Ιωάννης Μάτσας, νέος Γενικός Διευθυντής Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (ΥΠΥΜΕ), ο κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), η κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ‘’Πάνος Μυλωνάς’’, ο κ. Σωκράτης Αναγνώστου, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος ΕΕL, Διευθύνων Σύμβουλός της PTL & Μέλος ΕΕΣΥΜ, ο κ. Σεραφείμ Κάπρος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Επιστημονικός Συνεργάτης & Μέλος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, η κα Ηρώ Δουμάνη, Γενική Διευθύντρια της ΟΦΑΕ, ο κ. Γιώργος Εμμανουλόπουλος, Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός & Μέλος Ε.Ε.ΣΥ.Μ και ο κ. Θωμάς Διαμάντης, Ειδικός Συντήρησης Οδικού Δικτύου στην Αγγλία.
Ο Πρόεδρος κος Μιχάλης Π. Αδαμαντιάδης αφού ευχαρίστησε όλους για τη παρουσία τους στο ΔΣ του Ε.Ε.ΣΥ.Μ έδωσε τον λόγο για χαιρετισμό στους ειδικούς προσκεκλημένους οι οποίοι ευχαρίστησαν για την πρόσκληση, ευχήθηκαν μια καλή και δημιουργική χρονιά, επεσήμαναν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Ε.Ε.ΣΥ.Μ διαχρονικά, αναφέρθηκαν σε συγκοινωνιακά θέματα και προβλήματα εστιάζοντας στην επιτακτική ανάγκη επίλυσης τους, έκαναν αναφορά σε πρόσφατες δράσεις των φορέων που εκπροσωπούν καθώς και σε δράσεις που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ, και τόνισαν την ετοιμότητα τους για συνέχιση της συνεργασίας αυτής με σκοπό τη συμβολή στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.ΣΥ.Μ χαιρέτισαν επίσης οι κ.κ Παρασκευάς Φραντζέσκος, Α Αντιπρόεδρος, Απόστολος Κενανίδης, Β’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.ΣΥ.Μ & Πρόεδρος της ΟΦΑΕ, Απόστολος Καμαρινάκης, Γενικός Γραμματέας ΕΕΣΥΜ & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΕ, Νικόλαος Κουλός, Αν. Οικονομικός Επόπτης, και τα Μέλη του ΔΣ Δημήτριος Λεμονάκης, Ταξιάρχης Μαντζάνας, και Ζήσης Σαρδάνης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ε.Ε.ΣΥ.Μ ενημέρωσε για τις εξελίξεις σε μία σειρά προτεραιοτήτων και δράσης του Ε.Ε.ΣΥ.Μ που υλοποιούνται σε συνεργασία και με άλλους φορείς με την στήριξη των αρχών της χώρας, μεταξύ των οποίων, η Πορθμειακή σύνδεση Ελλάδος Αιγύπτου, η Ψηφιοποίηση των Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών και οι σχετικές με αυτήν εν εξελίξει πρωτοβουλίες, οι Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές (City Logistics), η προώθηση των Συνδυασμένων Μεταφορών, ο Εκσυγχρονισμός των Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και των σχετικών με αυτή σημαντικών προκλήσεων, η Οδική Ασφάλεια, ο ετήσιος Διαγωνισμός Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2024, κ.α. Θέματα στα οποία ακολούθησε εκτενής συζήτηση με συμμετοχή όλων και μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, με τυχερό να κερδίζει το φλουρί, τον Πρόεδρο της ΟΦΑΕ και Β’ Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, κ. Απόστολο Κενανίδη.
Οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, ολοκληρώθηκαν με την ευχή όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter