Σαβ05042024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κοπή πίτας ΕΕΠ – ΒΕΠ 2016

pita vep eep

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 15/02/2016 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά σε κοινή εκδήλωση, η κοπή της πίτας του Επαγγελματικού και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ. Παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Δρίτσας και άλλοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, των κομμάτων της αντιπολίτευσης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της χώρας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε το Λιμενικό Σώμα – Λιμενική Ακτοφυλακή, στο πρόσωπο του αρχηγού του, αντιναυάρχου ΛΣ Αθανάσιου Αθανασόπουλου, για την κοινωνική προσφορά του στην διαχείριση του μεταναστευτικού - προσφυγικού θέματος, αλλά και για το σύνολο της προσφοράς του και τις εξαιρετικές πράξεις υψηλής ανθρωπιστικής αξίας που χαρακτηρίζουν τη δράση του. Τιμήθηκαν επίσης και οι απόμαχοι της εργασίας / συνταξιούχοι, διατελέσαντες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των Διοικητικών Επιτροπών των Επιμελητηρίων.

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων κ. Γεώργιος Μπενέτος, Πρόεδρος του Επαγγελματικού και ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού, Επιμελητηρίου Πειραιά χαρακτηριστικά και συμπερασματικά ανέφεραν μεταξύ άλλων :

«Μία από τις γενεσιουργές αιτίες πραγματοποίησης της σημερινής κοινής εκδήλωσης, ήταν η βούληση των διοικήσεων των Επιμελητηρίων μας, να δημοσιοποιήσουμε τον θαυμασμό μας και την στήριξη μας στα στελέχη και το σύνολο του προσωπικού του Λ.Σ., για την προσφορά τους στην κοινωνία και πρωτίστως στην άμβλυνση του ανθρώπινου πόνου και των κακουχιών που βιώνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που προσεγγίζουν τα Ελληνικά νησιά.

Τους συγχαίρουμε λοιπόν για την δράση τους, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην άσκηση του λειτουργήματος τους και τους απονέμουμε αυτή την αναμνηστική πλακέτα, για να θυμούνται οι επόμενες γενιές τα κατορθώματα αυτών των ανθρώπων.

Σας ευχαριστούμε και σας θαυμάζουμε.

Η απονομή δε τιμητικής διάκρισης, στους συνταξιοδοτηθέντες συναδέλφους μας της διοίκησης των Επιμελητηρίων, αποτελεί πρωτίστως τιμή στα μέλη μας, τα οποία με την ψήφο τους μας δίνουν την εντολή να τους εκπροσωπήσουμε. Και επειδή σε μια πλακέτα ή σε ένα φύλλο χαρτί δεν είναι δυνατόν να αναγραφούν εκατοντάδες ή χιλιάδες ονόματα, αναφέρεται περιεκτικά ένα όνομα, το όνομα του εκπροσώπου αυτών».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter