Τετ05152024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επιστρέφει ο χιονιάς

xionias kryo 12

Επιστρέφει ο χιονιάς από σήμερα, Τρίτη, με ηπιότερα όμως καιρικά φαινόμενα. Αναλυτικότερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, που θα συνοδεύονται από βροχή ή χιονόνερο, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αναμένεται να χιονίσει. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σημαντικά και το βράδυ σύμφωνα με τις προβλέψεις θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά βόρειοι - βορειοανατολικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο 8 Μποφόρ.
Αύριο, Τετάρτη, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά και πρόσκαιρα στα πεδινά των βορειότερων περιοχών.

Ο καιρός στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο βαθμιαία θα βελτιωθεί, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και τα βόρεια τη νύχτα και το πρωί. Βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη όπου θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter