Τετ05012024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πειραιάς: Δωροεπιταγές σε βρεφονηπιακούς σταθμούς με χορηγία ΟΛΠ

moralis 334

Δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών μοίρασε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που έγινε στον Κινηματογράφο "Σινεάκ" του Πειραιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία δωροεπιταγές, που είναι χορηγία του ΟΛΠ θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε: "Είναι ίσως η καλύτερη στιγμή στη θητεία μου ως Δήμαρχος Πειραιά να βρίσκομαι σήμερα στη γιορτή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού. Μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις όταν βλέπεις παιδάκια 2, 3 και 4 ετών να χορεύουν και να παρουσιάζουν θεατρικές παραστάσεις. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα κάλαντα, δώσαμε τις δωροεπιταγές στα παιδιά τις οποίες προσφέρουμε κάθε χρόνο.

Έχω και εγώ ένα παιδάκι 3 ετών που πηγαίνει παιδικό σταθμό και μια κόρη ενός έτους, η αδερφή μου είναι νηπιαγωγός, άρα ζω καθημερινά στιγμές χαράς με τα παιδιά. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, σε μια δύσκολη εποχή όχι μόνο για τον Πειραιά αλλά για τη χώρα γενικότερα.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως και με την αρμόδια Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Χάρις Ζηλάκου αλλά και με όλους τους συνεργάτες θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter