Δευ05062024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο η νέα Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας

zhou ruojun

Tο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ως αρμόδιος θεσμικός διμερής επιχειρηματικός φορέας για την ελληνοκινεζική συνεργασία υποδέχθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία του την επερχόμενη Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας, κα Zhou Ruojun η οποία επισκέφθηκε το Επιμελητήριο μαζί με τον απερχόμενο Εμπορικό και Οικονομικό Σύμβουλο, κ. Sun Liwei.

Ο απερχόμενος Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Γιαννίδη και τα μέλη του Δ.Σ. για την καλή συνεργασία σε σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών με στόχο την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας στα 3 χρόνια και 8 μήνες, που θήτευσε στην Ελλάδα και σύστησε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. την κα Zhou Ruojun τη νέα Εμπορική και Οικονομική Σύμβουλο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης ευχαρίστησε κι εκείνος από την πλευρά του τον απερχόμενο Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας κ. Sun Liwei για την τόσο καλή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία και καλωσόρισε την κα Zhou Ruojun.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα και τη διεύρυνσή τους και τέθηκαν οι βάσεις για συνέχιση της στενής συνεργασίας από την κινεζική πλευρά με τον αρμόδιο θεσμικά επιχειρηματικό διμερή φορέα για την ελληνοκινεζική συνεργασία, το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο κ. Δημήτρης Μίχας, ΟΕΥ Α΄, Εμπορικός και Οικονομικός Σύμβουλος του Γενικού Προξενείου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σαγκάη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter