Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο για την Capital Ship Management Corp.

0alkiviadis

Σημαντική διάκριση για την Capital Ship Management Corp. η οποία πήρε πρόσφατα το «Green Environmental Achievement Award» για το 2018 και μάλιστα για τρίτη χρονιά, από το λιμάνι του Long Beach στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Αυτό το βραβείο απονέμεται στις διαχειρίστριες εταιρείες πλοίων που επισκέφτηκαν το λιμάνι του Long Beach το 2018 και απέδειξαν ότι το 90% ή και περισσότερο του συνόλου των ταξιδιών τους έγιναν σύμφωνα με το Εθελοντικό Πρόγραμμα «Πράσινη Σημαία» για τη Μείωση της Ταχύτητας των Πλοίων.
Ο κ. Roger Wu, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο Λιμάνι του Long Beach, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την εξαιρετική απόδοση του στόλου σας το 2018 και σας ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας να μειώσετε την ατμοσφαιρική ρύπανση στη Νότια Καλιφόρνια».
Το Πρόγραμμα «Πράσινης Σημαίας» είναι ένα πρόγραμμα εθελούσιας ελάττωσης της ταχύτητας του πλοίου που επιβραβεύει τους χειριστές των πλοίων για επιβράδυνση έως 12 κόμβους ή λιγότερο μέσα σε απόσταση 40 ναυτικών μιλίων από το Point of Fermin (κοντά στην είσοδο του λιμανιού). Επειδή τα πλοία εκπέμπουν λιγότερους ρίπους όταν ταξιδεύουν πιο αργά, το πρόγραμμα έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχές στη μείωση των εκπομπών που σχηματίζουν νέφος και των σωματιδίων πετρελαίου από τα πλοία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter