Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κουρουμπλής: Πρόστιμο 1.200.000 ευρώ για το Αγία Ζώνη ΙΙ

kouroumplis 6665

Την επιβολή προστίμου ύψους 1.200.000 ευρώ στην πλοιοκτήτρια εταιρεία του "Αγία Ζώνη ΙΙ" επιβεβαίωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας' με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού.
Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής, το πρόστιμο σε αντίστοιχη περίπτωση στο παρελθόν, ανήλθε μόλις στις 150.000 ευρώ, ενώ υπογράμμισε ότι το ποσό του προστίμου θα εισπραχθεί.
Μιλώντας για το περιστατικό και την κατάσταση στον Σαρωνικό που επανέφερε στη δημοσιότητα η έρευνα του News 24/7, ο υπουργός εξήρε την δουλειά που έγινε για τον καθαρισμό μετά το ναυάγιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Έγινε μία εξαιρετικά ποιοτική προσπάθεια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα".
Όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής, ο καθαρισμός του κόλπου μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου, αποτέλεσε για τον ίδιο ένα προσωπικό στοίχημα: "Όταν έγινε το περιστατικό έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου: ή πολιτικά θα τελειώσω, ή θα πετύχουμε την πραγματική αποκατάσταση", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε πολιτικές σκοπιμότητες, που κάποιοι επιχείρησαν να εξυπηρετήσουν την περίοδο εκείνη.
Πηγή: news247.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter