Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Σύστημα Θαλασσίου Έρματος της ERMA FIRST Λαμβάνει Έγκριση Τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή

ERMA FIRST USCG TYPE APPROVED 01

Η ERMA FIRST γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής και προμηθευτής παγκοσμίως, Συστήματος Διαχείρισης Θαλασσίου Έρματος (BWTS) ηλεκτρόλυσης πλήρους ροής, ο οποίος έλαβε την έγκριση τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή (USCG) την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017. Το εγκεκριμένο από το USCG σύστημα ERMA FIRST BWTS FIT αποτελεί την ιδανική λύση για πλοία που λειτουργούν στα ύδατα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και παγκοσμίως. Μετά από μια μακροχρόνια περίοδο δοκιμών, η ERMA FIRST ολοκλήρωσε επιτυχώς τις δοκιμές της για την Έγκριση Τύπου από το USCG στο τέλος του 2016. Η ανωτερότητα και η ωρίμανση του συστήματος ERMA FIRST BWTS FIT επιδοκιμάστηκαν με την αίτηση για την έγκριση τύπου USCG το Μάιο του 2017. Στις 18 Οκτωβρίου 2017, η ERMA FIRST είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ERMA FIRST BWTS FIT έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό Έγκρισης Τύπου από το USCG, καθιστώντας το την καταλληλότερη λύση για τη διαχείριση θαλάσσιου έρματος.

«Με την επικύρωση της σύμβασης και την έναρξη της ισχύος της τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εγκατάσταση ενός συστήματος διαχείρισης θαλάσσιου έρματος είναι απαραίτητη για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος από τα ξενικά χωροκατακτητικά είδη. Η ERMA FIRST αποδεικνύει την ηγετική της θέση στην Βιομηχανία

Επεξεργασίας Θαλάσσιου Έρματος τόσο στα νεότευκτα πλοία όσο και στις μετασκευές καθώς και την ικανότητά της να αναλαμβάνει και να ολοκληρώνει με επιτυχία έργα όπως η απόκτηση της Έγκρισης Τύπου από το USCG», ισχυρίζεται ο Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST, ενώ η κ. Ελένη Πολυχρονοπούλου, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της ERMA FIRST, συνέχισε: "Αυτά τα ορόσημα καθιστούν υπερήφανους τους πελάτες μας και την ομάδα μας, καθώς αποδεικνύουν την αποτελεσματική λειτουργία και την υψηλή ποιότητα των συστημάτων μας. Οι μονάδες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διαδικασία Έγκρισης Τύπου από το USCG παρέμειναν απαράλλακτα από τότε που ξεκινήσαμε. Επιπλέον, δεν έγιναν αλλαγές στις μονάδες που έχουν ήδη παραδοθεί στους πελάτες, ούτε θα γίνουν σε αυτές που θα ακολουθήσουν ".

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Έγκρισης Τύπου από το USCG, το σύστημα ERMA FIRST BWTS FIT ανταπεξήλθε άριστα σε μια ποικιλία απαιτητικών θαλασσίων περιβαλλόντων κατά τη διάρκεια των δοκιμών, σε τρεις διαφορετικές αλατότητες υδάτων. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και τροποποιηθεί προσεχτικά ώστε να υφίσταται τις πιο αυστηρές δοκιμές και να εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία στις πιο επιδοκιμαστικές φυσικές συνθήκες νερού.

"Μετά από μια μακρά και συνεχή περίοδο εργασίας πάνω στο πρόγραμμα Έγκρισης Τύπου από το USCG, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε καταφέρει να εκπληρώσουμε το σκοπό μας. Το ERMA FIRST BWTS FIT είναι το πρώτο σύστημα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος, ηλεκτρόλυσης πλήρους ροής, το οποίο απόκτα Έγκριση Τύπου από το USCG και παράλληλα συμμορφώνεται με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς παγκοσμίως», λέει ο Δρ. Έφη Τσολάκη, Διευθύντρια του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της ERMA FIRST.

Το ERMA FIRST BWTS FIT είναι ένα προηγμένο αρθρωτό σύστημα που αναπτύχθηκε για να ξεπεράσει όλες τις ειδικές απαιτήσεις εγκατάστασης είτε για νεότευκτα πλοία είτε για μετασκευές. Το ERMA FIRST BWTS FIT, καλύπτοντας ένα εκτεταμένο εύρος χωρητικότητας από 50-3740 m3/hr, είναι μια εύκολη λύση, κατάλληλη για όλους τους τύπους και τα μεγέθη πλοίων.

Τα κύρια συστατικά του συστήματος είναι ένα φίλτρο αντίστροφης πλύσης υψηλής ποιότητας και ένα ηλεκτρολυτικό κελί εξαιρετικής απόδοσης κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο έχει ικανότητα φίλτρανσης 40 μm. Για τον αφερματισμό του πλοίου η λειτουργία του συστήματος παρακάμπτεται και το νερό μπορεί να εκκενωθεί απευθείας στη θάλασσα, μετά από εξουδετέρωση, εφόσον χρειάζεται, έχοντας σημαντική αύξηση στην εξοικονόμηση ενέργειας για τους χειριστές/διαχειριστές των πλοίων. Χρησιμοποιώντας ενεργή εξουδετέρωση του υπολειπόμενου χλωρίου, που παράγεται με τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης, αποφεύγεται οποιοσδήποτε κίνδυνος για την εκ νέου ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Η απλότητα σχεδιασμού και η εξειδίκευση της ERMA FIRST στην υλοποίηση απαιτητικών έργων έχει αναγνωριστεί από πολλούς πλοιοκτήτες και διαχειριστές που έχουν εμπιστευτεί στην εταιρεία τα πλοία τους. Σήμερα, η ERMA FIRST έχει μια περίβλεπτη λίστα αναφοράς, η οποία αποτελείται από πλοιοκτήτες και ναυπηγεία παγκοσμίως, όπως στην Ελλάδα, την Κίνα, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Ιαπωνία, την Κορέα, τις ΗΠΑ, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Η εταιρία

Η ERMA FIRST A.E. αποτελείται από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώσης για το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων συστημάτων διαχείρισης θαλασσίου έρματος σε συμμόρφωση με την τελευταία νομοθεσία.

Το προηγμένο ERMA FIRST σύστημα διαχείρισης θαλασσίου έρματος είναι μια αυτόνομη, ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή, κατάλληλη για όλους τους τύπους και μεγέθη πλοίων και κατέχει Πιστοποίηση Έγκρισης Τύπου από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO), Πιστοποιητικό Τύπου νηογνώμονα από Lloyd’s Register, Έγκριση Τύπου και επιστολή Έγκρισης ΑMS από την Αμερικανική Ακτοφυλακή (USCG).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter