Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ν.Σαντορινιός : Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τη διαδικασία απορρύπανσης με εντατικούς ρυθμούς

444444Σαντορινιός

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο των Επιθεωρητών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, τον Αρχηγό του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Υ.ΝΑ.Ν.Π. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Μαρκουλάκη Στυλιανό, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός επιθεώρησε σήμερα τις δράσεις απορρύπανσης που εξελίσσονται στις περιοχές Πειραϊκή, Σαλαμίνα, Π. Φάληρο, Άλιμο, Ελληνικό και Γλυφάδα οι οποίες έχουν πληγεί από τη ρύπανση που προκάλεσε το ναυάγιο του ''ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ 2''.
Ο Νεκτάριος Σαντορινιός αφού έκανε αυτοψία της προόδου των εργασιών απορρύπανσης, ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους Κλαδάρχες του Λιμενικού Σώματος που παρευρίσκονται συνεχώς στα σημεία.
Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παρατήρησε ότι η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά σε όλες τις περιοχές.
«Η διαδικασία της απορρύπανσης συνεχίζεται με αποδοτικούς ρυθμούς, ενώ είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρεία και όλους τους φορείς που έχουν εμπλακεί για την ενίσχυση των εργασιών με όσα μέσα χρειάζονται. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter