Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Alfa Laval PureBallast: Ευκαιρίες για τα μικρότερα πλοία

Alfa Laval

Οι αποδεδειγμένες δυνατότητες της Alfa Laval PureBallast - που περιλαμβάνουν την εκμετάλλευση στο φρέσκο, υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό και σε συνθήκες χαμηλής διαύγειας νερού με μόλις 42% UV διαπερατότητα - είναι τώρα διαθέσιμες σε πολύ μικρότερα πλοία. Η τεχνολογία επεξεργασίας νερού έρματος της Alfa Laval, η οποία υποβλήθηκε για έγκριση από την USCG τον Μάρτιος 2015, μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα για τις ροές των 87 m3 / h.
Πολλά πλοία – συμπεριλαμβανομένων και των πλοίων εφοδιασμού ανοικτής θαλάσσης -, θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη κλίμακα ροής PureBallast.

Οι χαμηλότερες ικανότητες ενεργοποιούνται από ένα νέο αντιδραστήρα, βελτιστοποιημένο για τα μεγέθη του συστήματος από 170 m3 / h στα 87 m3 / h.
Αυτή είναι μια σημαντική επέκταση της οικογένειας PureBallast, όπου το σύστημα 250 m3 / h ήταν προηγουμένως το μικρότερο διαθέσιμο.

«Τα χαμηλότερα ποσοστά ροής θα κάνουν το PureBallast προσβάσιμο σε μικρότερα πλοία, των οποίων η ποιότητα και ανάγκες επίδοσης αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες των μεγαλύτερων πλοίων», σχολίασε ο Stephen Westerling Greer, Διευθυντής PureBallast.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στην υπεράκτια βιομηχανία, οι ανάγκες μικρών πλοίων μπορούν να είναι ακραίες».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter