Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία HELMEPA και Neda Maritime Agency Co.Ltd για την Πειρατεία

helmepa

Αξιωματικοί και στελέχη εταιρειών μελών της HELMEPA παρακολούθησαν χθες, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, το πιστοποιημένο από το Lloyd's Register Σεμινάριο για την Πειρατεία, της εταιρείας μέλος Neda Maritime Agency Co. Ltd, στο κτίριο της στον Πειραιά. Με την πρωτοβουλία της να προσφέρει το Σεμινάριο αυτό σε όλα τα μέλη της HELMEPA, η Neda συνδράμει και εμπλουτίζει σημαντικά το Εθελοντικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του 2015 της ένωσης. Η εφαρμογή του ISPS-SSP και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση περιστατικών πειρατείας και ένοπλης ληστείας στα πλοία, τα θέματα που αναπτύχθηκαν, έτυχαν άριστης αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες.

Η κα Μαρία Χριστοπούλου, Quality & Training Manager της Neda αλλά και Πρόεδρος της Training Committee της HELMEPA καλωσόρισε τους συμμετέχοντες. Η κα Κριστιάνα Πρεκεζέ, Executive Coordinator της HELMEPA, στην εισαγωγή του Σεμιναρίου, κάλεσε όλους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου Έλληνα Υποπλοίαρχου Ν. Δαγρέ που έχασε τη ζωή του στο πρόσφατο περιστατικό πειρατείας στο Δ/Ξ ΚALAMOS.

Τα θέματα παρουσίασαν ο κ. Χρήστος Κεχρής, CSO/S&Q Officer της Neda και ο Ναύαρχος ΠΝ (ε.α.) Αντώνης Παπαϊωάννου, Commercial Director της Diaplous Maritime Services. Η Neda θα φιλοξενήσει το Σεμινάριο άλλες δύο φορές μέσα στο 2015, την 14 Μαΐου και την 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter