Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών κατέγραψε ο Όμιλος Grimaldi-Τι είπε για λιμάνια και Attica Group

grimaldineos

Τους τελευταίους 12 μήνες έχουμε καταγράψει τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών από τις κύριες ναυτιλιακές εταιρείες που ανήκουν στον όμιλό μας, είπε σήμερα στο Σορέντο (Νάπολη) κατά τη διάρκεια του XXV Euromed Convention, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, κ. Emanuele Grimaldi.

Αυτό είναι - συνέχισε - ένα σημαντικό αποτέλεσμα, που επιτεύχθηκε με μια έξυπνη επενδυτική πολιτική, με μείωση της κατανάλωσης καυσίμων του στόλου ίση με 500.000 τόνους, με την έρευνα και ανάπτυξη νέων ναυτικών τεχνολογιών και με τη μεγάλη ώθηση που δώσαμε. τη δραστηριότητα των τερματικών σταθμών και της υλικοτεχνικής υποστήριξης '.

Χάρη στην πρόσφατη ενεργοποίηση μιας τακτικής γραμμής μεταξύ Ευρώπης και Άπω Ανατολής για τη μεταφορά οχημάτων - πρόσθεσε ο Grimaldi - σήμερα μπορούμε να γιορτάσουμε τα 75 χρόνια δραστηριότητάς μας με τη σημαία του γκρουπ Grimaldi να κυματίζει σε όλες τις θάλασσες και στις πέντε ηπείρους.

Για τις "ελληνικές υποθέσεις" όπως είναι οι διαγωνισμού για την πώληση του 67% των μετοχών του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι στοχεύει να αναπτύξει σημαντικά τα λιμάνια εφόσον τα αναλάβει καθώς είναι ήδη ο μεγαλύτερος χρήστης των υπηρεσιών τους

Επίσης για την συμφωνία Αttica-ANEK είπε με νόημα ότι περιμένει την σχετική απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter