Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοινώνει Tελετή Eισαγωγής για το 2021

0greek shipping hall of fame 2018

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διοργανώσει την φετινή ετήσια Τελετή Εισαγωγής το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου 2021, ως δια ζώσης εκδήλωση δείπνου κάτω από τα αστέρια.
Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2021 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα γιορτάσει την ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωσή της.
Εφόσον οι κανονισμοί σε ότι αφορά τη δημόσια υγεία εκείνη την χρονική στιγμή το επιτρέπουν, θα είναι η πρώτη φορά που η πολυαναμενόμενη εκδήλωση της ναυτιλίας θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο καλοκαίρι.
Ένα συναρπαστικού περιεχομένου πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα αποκαλυπτήρια των πρόσφατα Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Οι Εισακτέοι του 2020 θα ενωθούν με τους 32 «μεγάλους» που έχουν ήδη εισαχθεί στο Πάνθεον.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας θα συνεχίσει να στηρίζει τον Hellenic Hope και ένα μέρος των εσόδων από την φετινή διοργάνωση θα δοθεί σε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά, ο οποίος εστιάζει στην παροχή βοήθειας σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ελλάδα.
Είμαστε υπερήφανοι για την υποστήριξη των καταξιωμένων χορηγών μας μέχρι σήμερα:
ABS, IRI – The Marshall Islands Registry και Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. ως Co-Lead Χορηγούς της Τελετής Εισαγωγής και Δείπνου 2021.
Ο Christopher J. Wiernicki, ABS Chairman, President και CEO σχολιάζει:
«Ο ABS είναι υπερήφανος που τιμά αυτούς τους οραματιστές της ελληνικής ναυτιλίας και γιορτάζει την συνεχή διορατικότητά τους και την επιχειρηματική ιδιοφυΐα τους. Αυτοί οι ηγέτες συνεχίζουν να διαμορφώνουν μια ναυτιλία δημιουργώντας παράλληλα μια πραγματικά παγκόσμια κληρονομιά. Το Πάνθεον παρουσιάζει μια πολύτιμη ευκαιρία να αναλογιστούμε την τεράστια συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας στο παγκόσμιο εμπόριο και ο ABS χαιρετίζει όλους τους εισακτέους.»
Ο Θεόφιλος Ξενακούδης, Director – Worldwide Business Operations & Managing Director Greece, International Registries Inc. σχολιάζει:
«Το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ γιορτάζει τους ηγέτες της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, οι οποίοι εδώ και αιώνες οδηγούν την ναυτιλιακή βιομηχανία να καινοτομήσει και να μεταμορφωθεί. Καθώς προσβλέπουμε σε μια δεκαετία προηγμένων τεχνολογιών και πράσινων λύσεων, χαιρετίζουμε τους πρόσφατα τιμώμενους του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας.»
Ο Wang Qi, Chairman of Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding, σχολιάζει:

«Η SWS είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει για άλλη μια φορά το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας και να αποτίσει φόρο τιμής στους ναυτιλιακούς θρύλους που αναγνωρίζει. Απολαμβάνουμε μια πολύ στενή σχέση με την ελληνική ναυτιλία και η αναγνωρισμένου κύρους εκδήλωση του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας κάθε χρόνο μας δίνει την τέλεια ευκαιρία να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας για την ελληνική ναυτιλιακή ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό και να συναντήσουμε μερικούς από τους σημαντικότερους φίλους και πελάτες μας.»
Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2021 θα ξεκινήσει με μια δεξίωση καλωσορίσματος που χορηγείται ευγενικά από την TMS.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ευχαριστεί τον Όμιλο Navios για την ευγενική του υποστήριξη ως Χορηγός Δείπνου.
Μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένοι Premium χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Baltic Exchange, Bureau Veritas, Citi Private Bank και Moore Greece.
Στους χορηγούς μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται: China Classification Society, ClassNK, The Ecali Club, Isle of Man Ship Registry, Kyvernitis Travel Group, Lloyd’s Register και Marichem Marigases Worldwide Services.
Χορηγίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κρατήσεις και Δελτία Τύπου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περίπτωση που η καλοκαιρινή εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιθεί λόγω περιορισμών κατά του κορωνοϊού, θα πραγματοποιήσουμε διαδικτυακά την Τελετή Εισαγωγής, δημιουργώντας ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα φέρει την Ελλάδα και τα σύγχρονα ναυτιλιακά της επιτεύγματα σε ένα ευρύτερο κοινό.
Η περσινή πρώτη Ψηφιακή Τελετή Εισαγωγής επαινέθηκε ευρέως για το πρωτότυπο περιεχόμενό της και την αφήγηση της νεότερης ελληνικής ναυτιλιακής ιστορίας. Την παρακολούθησαν πάνω από 2.000 άτομα.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση: www.greekshippinghalloffame.org

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter