Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Propeller Club: Συμπλήρωσε 85 χρόνια προσφοράς στη ναυτιλία

0προπελα85

Την 85η επέτειο από την ίδρυσή του γιόρτασε πρόσφατα το The International Propeller Club of the United States, Port of Piraeus το οποίο έχει παρουσιάσει πλούσιο έργο στην στήριξη των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και των ανθρώπων της ναυτιλίας της χώρας.
«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε τη δέσμευση να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον” τόνισε ο πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. «Ένα καλύτερο μέλλον για τη ναυτιλία. Ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ένα καλύτερο μέλλον για το περιβάλλον. Ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας». Να σημειωθεί ότι
με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 85 χρόνων του Propeller Club Πειραιά, το Διοικητικό Συμβούλιο του club συνεδρίασε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 Η συνεδρίαση αυτή είχε «τιμητικό» χαρακτήρα και ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία όλων των μελών, μετά από 9 μήνες αποκλειστικά online συναντήσεων, σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Δ.Σ Κωστής Φραγκούλης τόνισε τη σπουδαιότητα της επετείου καθώς και την αναγκαιότητα της ύπαρξης ισχυρών θεσμών και δεσμών που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε στην γεμάτη προκλήσεις εποχή που διανύουμε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter