Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκδοση Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) – Πρόγραμμα Π.Κ.Ε. έτους 2020

0Λιμενικοί

Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες να μελετήσουν και τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.
Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) που θα λάβουν από τα Εξεταστικά Κέντρα των στρατιωτικών σχολών ΣΣΕ – ΣΝΔ- ΔΑΕ- ΣΣΑΣ-ΣΜΥ, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).
Τα προαναφερόμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter