Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εγκαινιάζει ο DNV GL νέα πιστοποίηση στην πρόληψη λοιμώξεων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία

0CIP M

Ο DNV GL, ο μεγαλύτερος νηογνώμονας στον κόσμο, ξεκίνησε μια νέα πιστοποίηση στην πρόληψη λοιμώξεων για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η έκδοση αυτής της προσαρμοσμένης πιστοποίησης έχει ως στόχο να βοηθήσει τη ναυτιλιακή βιομηχανία να επαναλάβει τις δραστηριότητές της καλύτερα προετοιμασμένες για covid-19 ή άλλα αναδυόμενα παθογόνα μικρόβια. Η Genting Cruise Lines είναι ο πρώτος πελάτης που εργάζεται προς την κατεύθυνση της πιστοποίησης CIP-M για το σκάφος τους "Explorer Dream" υπό το εμπορικό σήμα Dream Cruises.
Για τον κλάδο της κρουαζιέρας, η ασφάλεια των επιβατών ήταν πάντα η προτεραιότητα και η τρέχουσα πανδημία έχει οξύνει αυτή την εστίαση. Για να βοηθήσει τους πλοιοκτήτες και τους χειριστές να επαναλάβουν ασφαλέστερες λειτουργίες, ο DNV GL ανέπτυξε την πιστοποίηση CIP-M, η οποία τους επιτρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν διαδικασίες και συστήματα για την κατάλληλη πρόληψη, έλεγχο και μετριασμό της μόλυνσης, για την προστασία των πελατών και των πληρωμάτων τους.
Η CIP-M βασίζεται στο έργο DNV GL Healthcare στη διαχείριση του κινδύνου μόλυνσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2008. Με περισσότερους από 4.000 ελέγχους που διενεργούνται σε νοσοκομεία των ΗΠΑ, το έργο αυτό, το οποίο είναι εγγενές στο πρόγραμμα διαπίστευσης της εταιρείας, βοηθά τους οργανισμούς να βελτιώσουν τη διαχείριση του κινδύνου μόλυνσης.
Η CIP-M ενσωματώνει επίσης θαλάσσια ειδικά πρότυπα, όπως το Πρόγραμμα Υγιεινής Σκαφών cdc των ΗΠΑ, καθώς και την ενσωμάτωση εθνικών και βιομηχανικών κατευθυντήριων γραμμών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter