Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Άσκηση αντιμετώπισης έκτακτου περιστατικού στο ΥΝΑΝΠ

0DSC 1359

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, άσκηση εκκένωσης κεντρικού κτιρίου ΥΝΑΝΠ μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κας Χριστιάνα Καλογήρου καθώς και της στρατιωτικής ηγεσίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σκοπός της άσκησης ήταν η εξάσκηση του προσωπικού και των ομάδων πυρασφάλειας στην εφαρμογή του υφιστάμενου σχεδίου, ιδιαίτερα όσον αφορά στις διαδικασίες εκκένωσης του κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς, ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων και πόρων καθώς και η διαπίστωση του βαθμού ετοιμότητας του εμπλεκόμενου προσωπικού.
Η εκκένωση του κτιρίου πραγματοποιήθηκε χωρίς να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του, ενώ στην άσκηση εκτός από το προσωπικό του κτιρίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, συμμετείχε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter