Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οδηγίες από το ICS για τον κοροναϊό

bulk ships 000

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο έχει δημοσιεύσει νέες οδηγίες σχετικά με την επιδημία του κοροναϊού για το πλήρωμα, τους ιδιοκτήτες και τους χειριστές.
"Το έγγραφο καθοδήγησης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει όλους τους τύπους πλοίων που δραστηριοποιούνται σε διεθνή ύδατα με τις πιο ενημερωμένες και αποτελεσματικές πληροφορίες που απαιτούνται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού", ανέφερε το ICS.
Η καθοδήγηση παρέχει συμβουλές σχετικά με τους περιορισμούς εισόδου στους λιμένες, τα προστατευτικά μέτρα για τους ναυτικούς, τις πληροφορίες πριν από την επιβίβαση και τον τρόπο αντιμετώπισης ύποπτων κρουσμάτων μόλυνσης.
"Τα πλοία θα πρέπει να αναπτύξουν ένα γραπτό σχέδιο διαχείρισης της επιδημίας. Οι ναυτικοί στο πλοίο θα πρέπει να έχουν γνώση του σχεδίου διαχείρισης της επιδημίας και να το εφαρμόσουν όπως απαιτείται", ανέφερε το ICS.
Οι οδηγίες απηχούν αυτή που εξέδωσε η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας την περασμένη εβδομάδα. Το επιμελητήριο ανέπτυξε τις κατευθυντήριες γραμμές του με την υποστήριξη του ΠΟΥ, του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter