Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο ηγεσίας GREEN4SEA 2020 έλαβε ο CSO της Tototheo Maritime Α. Χρυσοστόμου

0Andreas Chrysostomou

Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου έλαβε το βραβείο Ηγεσίας GREEN4SEA 2020, στην 5η τελετή απονομής GREEN4SEA Awards, στις 03 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα. Το βραβείο αυτό απονέμεται στο άτομο που έχει συμβάλει ενεργά στην πράσινη ναυτιλία καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
Ο κ. Χρυσοστόμου, έχει διατελέσει ως πρόεδρος της υποεπιτροπής σχεδιασμού και εξοπλισμού του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), και από το 2003 έως το 2013 υπηρέτησε ως πρόεδρος της επιτροπής προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος του IMO (MEPC).
Οι δραστηριότητες του κ. Χρυσοστόμου ως προς τη δημιουργία και βελτίωση της περιβαλλοντικής συνειδητοποίησης στη ναυτιλία έχουν αναγνωριστεί από τη βιομηχανία μας. Μεταξύ άλλων του έχουν απονεμηθεί οι ακόλουθες διακρίσεις:
Bραβείο για την εξαιρετική συμβολή του στην Βιώσιμη Ναυτιλία, 2011
Διακεκριμένο Βραβείο Δημόσιας Υπηρεσίας από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών, και για την πολύτιμη υπηρεσία του στην Διεθνή Ναυτιλία, Νοέμβριος 2011
Βραβείο Green Shipping Technology - Ηγετική Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της Δεκαετίας 2003-2013, 2013.
Βραβείο YoungShip Honorary Award, από YoungShip Κύπρου 2019
“Είναι μεγάλη μου τιμή που έχω λάβει αυτό το βραβείο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η συνεισφορά μου στην πράσινη ναυτιλία και στη ναυτιλία γενικά αναγνωρίζεται", δήλωσε ο κ. Χρυσοστόμου. "Αυτό είναι μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να εργάζομαι και να συμβάλλω στημείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ναυτιλίας", συνέχισε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter