Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η πρώτη καπετάνισσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΠΕΝ!

papadopoyloypepen

Για πρώτη φορά στα 100 χρόνια από την ίδρυση της, στο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ) εξελέγη γυναίκα πλοίαρχος.

Η πλοίαρχος Ελένη Παπαδοπούλου, στέλεχος της Celestyal Cruises, είναι πλέον η πρώτη γυναίκα αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού μέλος ΔΣ της ΠΕΠΕΝ.

Για πρώτη φορά, στα 100 χρόνια ύπαρξης της Π.Ε.Π.Ε.Ν, γυναίκα - άξια συνάδελφος - εκλέγεται και αναλαμβάνει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσής μας. Είμαι ευτυχής που υποδέχομαι την συνάδελφο Cpt. Ελένη Παπαδοπούλου, είπε ο επανεκλεγείς προεδρος της ΠΕΠΕΝ κ. Μανώλης Τσικαλάκης «υποδεχόμενος» την εκλογή της κας. Παπαδοπούλου. Είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς, που αισιόδοξα περνάει το μήνυμα των αλλαγών που συντελούνται, πρόσθεσε ο κ. Τσικαλάκης και συνέχισε: «της εύχομαι όπως επίσης και στους υπόλοιπους συναδέλφους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η θητεία μας να είναι δημιουργική, μαχητική, δημοκρατική και ακομμάτιστη, για το κοινό καθήκον και συμφέρον τόσο των συναδέλφων μας αλλά και της Ναυτιλίας γενικότερα. Προσβλέπω στη βοήθειά τους και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα κάνουμε και πάλι πολλά επιτυχημένα βήματα μπροστά»!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter