Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Φόρουμ Κύπρου – Ελλάδας με θέμα τα Επενδυτικά ταμεία και την Ναυτιλία

bulk ships 000

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κύπρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος διοργανώνουν, στις 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, επενδυτικό φόρουμ με θέμα: Επενδυτικά ταμεία και Ναυτιλία - Συνεργασία για το μέλλον μας.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η συνεργασία με ανάλογες επιχειρήσεις από την Κύπρο σε θέματα Επενδυτικών Ταμείων και Ναυτιλίας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα να διερευνήσουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για επέκταση του δικτύου συνεργασιών. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά στον κλάδος ενδιαφέροντος τους, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες εκπροσώπησης.
Στο πλαίσιο του Φόρουμ θα προγραμματιστούν με τη στήριξη του Enterprise Europe Network, επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων, που στοχεύουν στην επίτευξη συνεργασιών με εταιρείες διαχείρισης επενδυτικών ταμείων και ναυτιλίας σε θέματα όπως διαχείριση πλοίων, ναυτιλιακή τεχνολογία, εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, χρηματοοικονομικές και νομικές υπηρεσίες, κ.α.
Βασικός ομιλητής του Φόρουμ θα είναι ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου, ενώ την έναρξη των εργασιών θα κάνουν με ομιλίες τους, ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ελλάδος κ. Ιωσήφ Ιωσήφ και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Για την εκδήλωση έχουν προβλεφθεί δυο ξεχωριστά πάνελ, ένα με θέμα τα Επενδυτικά Ταμεία στο οποίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Σχεδίων - CIFA κ. Ανδρέας Γιασεμίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ENTERPRISE GREECE κ. Γεώργιος Φιλιόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Τρεππίδη, κ. Γιώργος Π. Νικολάου, και ένα με θέμα τη Ναυτιλία, στο οποίο θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις τους: ο κ. Πέτρος Αχτύπης από την Prevention at Sea Ltd, ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης από την XRTC Business Consultants και ο κ. Φάνης Ματσόπουλος από την Universal Carriers.
Μετά το πέρας των πάνελ θα ακολουθήσουν οι επιχειρηματικές συναντήσεις και τα session δικτύωσης των εταιρειών σε ειδική αίθουσα του ΕΒΕΑ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter