Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Γραφείο- σύνδεσμο στο Χονγκ Κονγκ άνοιξε το ICS

bulk ships 000

Γραφείο- σύνδεσμο στο Χονγκ Κονγκ (SAR) άνοιξε επίσημα το International Chamber of Shipping (ICS)στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης της Hong Kong Shipowners Association. Η εν λόγω κίνηση αποκτά ιδιαίτερης σημασίας καθώς καθίστανται στενότερες οι σχέσεις του ICS με την Κίνα και την China Shipowners’ Association. Σχολιάζοντας το άνοιγμα του γραφείου συνδέσμου της Κίνας, ο Πρόεδρος της ICS Esben Poulsson δήλωσε:
"Η έναρξη ενός γραφείου συνδέσμου ICS στο Χονγκ Κονγκ αντικατοπτρίζει τη σημασία και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ασιατικές οικονομίες, και ιδίως η Κίνα, στη διεθνή σκηνή. Η Κίνα είναι φυσικά ένα κομβικό σημείο για την παγκόσμια ναυτιλία και ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό να προωθηθεί και να προαχθεί ο θετικός αντίκτυπος του εμπορίου σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στο ICS είμαστε υπερήφανοι που απολαμβάνουμε ισχυρές σχέσεις με την Κίνα, ιδίως με τους εκπροσώπους του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (ΙΜΟ) στο Λονδίνο. Η ναυτιλία είναι μια παγκόσμια βιομηχανία που απαιτεί παγκόσμιους κανόνες να λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ως σημαντική ναυτιλιακή δύναμη, η ισχυρή δέσμευση της Κίνας με τον ΙΜΟ αποτελεί πηγή καλού, καθώς είναι κρίσιμης σημασίας για τη διεθνή ναυτιλία.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter