Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η κα Κατερίνα Ελευθερίου νέα Head of Shipping στην HSBC Ελλάδας

katerina eleytherioy

Η κα Κατερίνα Ελευθερίου αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου 2019 τη θέση της Head of Shipping στην HSBC Ελλάδας. Η κα Ελευθερίου διαδέχεται τον κο Μάκη Μεντώρο, ο οποίος μετά από 38 χρόνια αξιόλογης καριέρας στην HSBC θα συνταξιοδοτηθεί από τον Όμιλο.

Η κα Κατερίνα Ελευθερίου εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της HSBC το 2007 και διαθέτει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας με εξειδίκευση στο ναυτιλιακό κλάδο ενώ κατέχει Masters Degree in Shipping, Trade and Finance από το City University Business School στο Λονδίνο Αγγλίας.
Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της κας Ελευθερίου, ο κος Peter Yeates, CEO της HSBC Ελλάδος, δήλωσε: «O ναυτιλιακός κλάδος στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός για την HSBC, μια πραγματικά διεθνή τράπεζα η οποία εστιάζει στο διεθνές εμπόριο. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Μάκη Μεντώρο, ο οποίος ηγήθηκε του τομέα του Shipping κατά τα τελευταία 6 χρόνια διασφαλίζοντας ότι παραμένουμε αξιόπιστοι συνεργάτες για τους ναυτιλιακούς μας πελάτες στην Ελλάδα σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο. Είμαι πεπεισμένος ότι η Κατερίνα θα συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών ευκαιριών της HSBC στον τομέα της ναυτιλίας. Θα ήθελα να της ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter