Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συντήρησε δωρεάν σκάφος του Λ.Σ. η ONEX SYROS SHIPYARDS

naupigeia sto neorio surou

Σε δωρεάν εργασίες συντήρησης στο αντιρρυπαντικό σκάφος του λιμενικού σώματος του Λιμεναρχείου Σύρου, (Πλωτό 421) προχώρησαν τα ναυπηγεία του Νεωρίου.
Ομάδα εξειδικευμένων εργατοτεχνιτών ανέλκυσαν το συγκεκριμένο σκάφος επί της πλωτής δεξαμενής και παρείχαν διευρυμένες εργασίες παρεμβάσεις.
Ο Λιμενάρχης της Σύρου Πλωτάρχης Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Βαμβακούσης με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX SYROS SHIPYARDS, κ. Πάνο Ξενοκώστα εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σταθερή συμβολή των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου στο έργο του Λιμενικού Σώματος.
«Η ευγενική προσφορά-συνεισφορά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των επιχειρησιακών μέσων της Λιμενικής Αρχής Σύρου και δη του αντιρρυπαντικού σκάφους 421 το οποίο όποτε απαιτηθεί επιχειρεί στον ευαίσθητο τομέας της προστασίας του περιβάλλοντος. Η πράξη σας αυτή, αποβαίνει εν τέλει επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και αναδεικνύει τις εκπεφρασμένες σας περιβαλλοντικές ευαισθησίες» αναφέρει στην επιστολή του ο Λιμενάρχης.
Να σημειωθεί ότι την αμέσως επομένη της επισκευής του, το αντιρρυπαντικό σκάφος του λιμενικού 421, κατόπιν εντολής του Υπουργείου, έσπευσε στη νήσο Σίφνο όπου συνέβη ναυτικό ατύχημα για να επιχειρήσει στον καθαρισμό τυχόν ρύπων.
Η ONEX SYROS SHIPYARDS σε επιστολή της ευχαριστεί με τη σειρά του τη Λιμενική Αρχή Σύρου για τις άοκνες προσπάθειες της, και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα έμπρακτα δίπλα της στον καθημερινό της αγώνα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter