Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας αναγγέλλει πρόσθετες χορηγίες για την Τελετή - Δείπνο του 2019

capesize

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πρόσθετη υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου που θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Μοναδική στον ναυτιλιακό κόσμο, η ετήσια εκδήλωση δείπνου δημιουργεί υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων και των βασικών διεθνών εταίρων τους. Την φετινή εκδήλωση αναμένεται για άλλη μια φορά να παρακολουθήσουν περί τους 600 καλεσμένους.
Η εκδήλωση γιορτάζει την Ελληνική ναυτιλία και τιμά κάποιες από τις εξαιρετικές ιστορικές προσωπικότητές της. Θα περιλαμβάνει τα αποκαλυπτήρια δύο νέων Εισακτέων, όπως ψηφίστηκαν από τα μέλη της Ακαδημίας του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας.
Ο Hellenic Hope, ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά που υποστηρίζεται από το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας, θα λάβει ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης.

Είμαστε ευτυχείς που ο Όμιλος Navios ανανέωσε την υποστήριξή του προς το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ως ο Χορηγός του Δείπνου στην φετινή Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου.

Χαιρόμαστε επίσης για το γεγονός ότι ο Νηογνώμονας της Κίνας και η HSBC επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους για την εκδήλωση, καθώς και να καλωσορίσουμε την KPMG, την Kyvernitis Travel και την Segaline Shipbrokers ως Standard Χορηγούς.

Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου 2019 είναι το ABS, ο IRI – The Marshall Islands Registry, και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd.

Ο Όμιλος TMS θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά την δεξίωση καλωσορίσματος για την εκδήλωση.

Ήδη έχουν αναγγελθεί ως Premium Χορηγοί η Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Moore Stephens, και η Thomas Miller.

Άλλοι Χορηγοί που ήδη έχουν αναγγελθεί είναι: η ClassNK, η DNV-GL, η Hellenic War Risks, η Marine Tours, η Phoenix Register of Shipping, το UK Defence Club και το UK P&I Club. Επιπλέον, το Ecali Club επιβεβαίωσε την υποστήριξή του ως αποκλειστικού Lifestyle Partner.

"Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική υποστήριξη τόσων πολλών διάσημων ονομάτων της ναυτιλίας, που υπογραμμίζει την ιδιαίτερη θέση του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας και μας επιτρέπει να διατηρήσουμε μια εκδήλωση του υψηλότερου διεθνούς διαμετρήματος, που αρμόζει στο ηγετικό στάτους της Ελλάδας στην σύγχρονη ναυτιλιακή ιστορία," σχολίασε η Caroline Lowry, διευθύντρια της Phoebe Media & Events, επίσημο διαχειριστή για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2019.

"Αναμένουμε για άλλη μια φορά μία κατάμεστη αίθουσα το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου και ανυπομονούμε να μοιραστούμε άλλη μια αξέχαστη περίσταση με τους καλεσμένους μας", ανέφερε.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στην διεύθυνση
www.greekshippinghalloffame.org

Χορηγίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κρατήσεις και δελτία τύπου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter