Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας 2018

0βραβεία

Μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List και ο ρυθμός υποβολής έχει αυξηθεί καθώς συμβαίνει πάντα αυτήν την περίοδο. Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2018, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από εξέχοντες οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούς των οποίων ηγείται ως γενικός χορηγός ο ClassNK. Για τους μακρόχρονα ναυτιλιακούς παίκτες, ταραγμένες, ακόμα και υφεσιακές περίοδοι της ναυτιλίας σημαίνουν πως πάντα θα υπάρχουν νηκητές και ηττημένοι. Σε τέτοιους καιρούς το καθήκον θέσπισης κριτηρίων για να αποφασιστούν αυτοί που θα αξίζουν περισσότερο τα βραβεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Είναι μέρος της δουλειάς των ανεξάρτητων κριτών που θα αποφασίσουν για τους νικητές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων αυτής της χρονιάς και η φετινή ομάδα λαμπρών κριτών είναι ικανότατη να βάλει υψηλές προϋποθέσεις και να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Κάποιοι διαθέτουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γεώργιος Πατέρας, ο Πρόεδρος του Intertanko Νικόλας Π. Τσάκος, ο Πρόεδρος του Propeller Club Γεώργιος Ξηραδάκης, η Πρόεδρος της WISTA Hellas Angie Hartmann και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Γιάννης Χαλάς. Πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα των κριτών είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης των Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) Πάνος Λασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Green Award Foundation Capt Δημήτριος Ματθαίου και η Πρόεδρος των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού - Hemexpo Ελένη Πολυχρονοπούλου.
Περισσότερες από 70 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πάνω από 170 βραβεία έχουν ήδη παρουσιαστεί στην εκδήλωση, η οποία τώρα διανύει τον 15ο χρόνο, και έχει εγκαθιδρύσει φήμη ως η μεγαλύτερη διενθής ναυτιλιακή
εκδήλωση απονομής βραβείων παγκόσμια. Το φετινό δείπνο για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα την Παρασκευή στις 7 Δεκεμβρίου 2018
Τα βραβεία προσελκύουν πάντα έναν μεγάλο αριθμό πολύ ανταγωνιστικών υποψηφιοτήτων που υπογραμμίζουν σε βάθος την δυναμική της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ το ακροατήριο στην διάρκεια του δείπνου για την παρουσίαση αποτελείται κατά μέσο όρο από 1000 άτομα, εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου και των προσκεκλημένων τους.
Η ευκαιρία να υποβληθεί υποψηφιότητα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ναυτιλία, από τους πλέον εξέχοντες εφοπλιστές ως τον τελευταίο υπάλληλο, και έχει με τα χρόνια επικυρώσει την αντικειμενικότητα των κριτών η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση της φήμης των βραβείων για την αμεροληψία και την αξιοπιστία τους.

Οι κριτές μπορούν να επιλέξουν νικητές από τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί εγγράφως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου. Μπορείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητες διαδικτυακά στην διεύθυνση www.greekshippingawards.gr. Υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας γίνονται επίσης δεκτές με απλό email ή fax (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; fax: +30 210 4291196)
Θυμηθείτε να αναγράφετε τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος που προτείνετε αξίζει να κερδίσει.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter