Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκδήλωση για την απονομή βραβείων και υποτροφιών από την Ε.Ε.Ε. και την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

eee

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών οι απονομές βραβείων σε δύο συνταξιούχους ναυτικούς έτους 2014 με την μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία σε ποντοπόρα πλοία.

Επίσης θα επιδοθούν οι υποτροφίες στη μνήμη Αντωνίου Χανδρή, για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος , από την κ. Ειρήνη Νταϊφά στη μνήμη του πατέρα της Σταύρου Α. Νταϊφά, για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς της ναυτιλίας σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας , η υποτροφία που έχει θεσπισθεί από την εταιρεία NEPTUNE LINES στη μνήμη του ιδρυτή της Νικολάου Τραυλού, για μεταπτυχιακές σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας καθώς και η υποτροφία της εταιρείας «ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Α.Ε», για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετιζόμενους με την ναυτιλία σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Επιπροσθέτως, στην ίδια εκδήλωση θα απονεμηθούν και οκτώ υποτροφίες που χορηγεί για πρώτη φορά η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter