Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα πρόταση κινητήρων Mercury από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.

Zois efstathiou

Δύο νέους τετράχρονους κινητήρες 15 και 20 ίππων, κατασκευασμένους πάνω σε ένα νέο μπλοκ ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), ιδιαίτερα ελαφρύ και αξιόπιστο δημιούργησε η Mercury και διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. Μεγάλη καινοτομία, αποτελεί η νέα πολυλειτουργική λαγουδέρα, ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς τους κινητήρες καθώς είναι η πρώτη λαγουδέρα για φορητούς εξωλέμβιους κινητήρες που δίνει την δυνατότητα χειρισμού τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά.

Εύκολοι στην εκκίνηση, απλοί στην λειτουργία, με μικρό βάρος και αθόρυβη λειτουργία, παρέχουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου χάρη στο σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου που είναι ενσωματωμένο ακόμα και στα χειροκίνητα μοντέλα, αφού η χρήση μπαταρίας δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του, ενώ παράλληλα διαθέτουν αισθητήρες «έξυπνης» λειτουργίας, άμεση απόκριση στο γκάζι, υψηλές επιδόσεις, ευκολία στην συντήρηση και φυσικά την αξιοπιστία της Mercury.

Η εταιρία έχει παρουσία στο χώρο των ειδών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από το 1946. Καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά με την αποκλειστική διάθεση των εξωλέμβιων κινητήρων MERCURY το 1982, ενώ το 1995 ολοκληρώνει την γκάμα εξωλέμβιων της Mercury Marine με την MARINER. Στις αρχές του 2014 ξεκινάει την συνεργασία της με την Hyundai Seasall Marine Diesel για να πετύχει μια ακόμα αποκλειστική διάθεση, αυτή των κινητήρων diesel.

Το 2003 πιστοποιείται από την TUV HELLAS και έκτοτε εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000.

Περισσότεροι από 60 κατασκευαστές ναυτιλιακού εξοπλισμού και μηχανών θαλάσσης, εμπιστεύονται την διάθεση, την προβολή και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων τους στην ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. επιβραβεύοντας τον επαγγελματισμό της.

Παράλληλα η εταιρία διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα περισσότερα Ελληνικά ναυπηγεία προμηθεύοντάς τα με κινητήρες, βασικό ναυτιλιακό εξοπλισμό και αξεσουάρ ενώ είναι ο κύριος προμηθευτής σε εκατοντάδες καταστήματα ναυτιλιακών σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, είναι ο κύριος προμηθευτής του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος σε ότι αφορά εξωλέμβιους κινητήρες, ανταλλακτικά, λιπαντικά και ναυτιλιακό εξοπλισμό και έχει βραβευθεί κατ' επανάληψη για το υψηλό επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει.

Το σημαντικά υψηλό ποσοστό πωλήσεων που κατέχουν οι εξωλέμβιες MERCURY και MARINER καθώς και τα προϊόντα QUICKSILVER στην Ελλάδα, κατατάσσει την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων επίσημων διανομέων της Marine Power στην Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter