Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πρόεδρος της Ευρωπαικής Ένωσης των Εφοπλιστικών Ενώσεων ο κ. Πάνος Λασκαρίδης

panos laskaridis

Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 13/12 το διοικητικό συμβούλιο της European Community Shipowners’ Associations (ECSA), της Ένωσης των εφοπλιστικών φορέων της ΕΕ.

Στην διάρκεια της συνεδρίασης ο Niels Smedegaard της Ένωσης Εφοπλιστών της Δανίας και Διευθύνων Σύμβουλος της DFDS παραχώρησε την Προεδρία της ECSA στον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και Διευθύνων Σύμβουλος της Laskaridis Shipping ΣΙΑ ΕΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Lavinia Corp.

Ο κ. Λασκαρίδης θα ξεκινήσει τη διετή θητεία του ως νέος Πρόεδρος της ECSA από τον Ιανουάριο του 2018. Ο κ. Smedegaard θα παραμείνει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που θα εκπροσωπεί τους εφοπλιστές της Δανίας.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εμπιστοσύνη και δεσμεύομαι να εστιάσω την ευρωπαϊκή ναυτιλιακή ατζέντα στα θέματα που απασχολούν την πλοιοκτησία και θα συνεργαστώ με τους stakeholders για μια αποτελεσματική, ανταγωνιστική και προσανατολισμένη στο μέλλον ναυτιλιακή κοινότητα", δήλωσε ο Λασκαρίδης.

Το κ. Λασκαρίδη καλωσόρισε και ο γενικός γραμματέας της Ecsa κ. Martin Dorsman, ενώ ο κ. Claes Berglund από τους Σουηδούς Εφοπλιστές στέλεχος της Stena AB, ανέλαβε αντιπρόεδρος της ECSA.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter