Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

WSJ: Δεν βλέπουν κέρδη οι Freight Carriers στις ΗΠΑ

cma cgm bougainville le plus grand navire francais

Στις επιδράσεις και αλληλεπιδράσεις τμημάτων της αλυσίδας των logistics ως προς τη διαμόρφωση της κερδοφορίας ή μη εστιάζει ουσιαστικά δημοσίευμα της Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο δεν βλέπουν κέρδη οι Freight Carriers στις ΗΠΑ. Τα στοιχεία του δημοσιεύματος είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα από την άποψη ότι απεικονίζουν τη διαμόρφωση μίας εικόνας η οποία σχετίζεται με την ανάπτυξη των εμπορευματικών ροών στις γραμμές Ασίας-ΗΠΑ αλλά και των επιπτώσεων από την υπερπροσφορά μέσων διακίνησης τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ανεξάρτητα του δημοσιεύματος αναλυτές υποστηρίζουν ότι η αλυσίδα των logistics «δεν έχει βρει ακόμη το βηματισμό της» από την επιτάχυνση των κινήσεων των συμμαχιών στις μεγάλες γραμμές και ιδιαίτερα στις γραμμές Ασίας-ΗΠΑ και Ασίας-Ευρώπης-ΗΠΑ γεγονός το οποίο επιδρά στη διαμόρφωση της κερδοφορίας που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Το θέμα της προσφοράς και ζήτησης σε όλα τα επίπεδα φαίνεται να απασχολεί τους αναλυτές που διαβλέπουν ότι το προσεχές εξάμηνο θα επιφυλάξει «πολλές αναταράξεις» για επί μέρους τμήματα της προαναφερθείσας αλυσίδας μηδέ εξαιρουμένων και των «άκρων της».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter